Προκαταρκτική έγκριση του μεταλλείου χρυσού Σαπών από το ΥΠΕΚΑ


Δημοσιοποίηθηκε από το ΥΠΕΚΑ η (θετική βεβαίως) Προκαταρκτική Περιβαλλοντική Εκτίμηση και Αξιολόγηση (Π.Π.Ε.Α.) του έργου: “Μεταλλευτικό Έργο Χρυσού στη περιοχή των Σαπών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης” της εταιρίας ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε (δείτε την εδώ).

Μόλις πέντε μέρες μετά την επίσκεψη του παραπονούμενου Καναδού Πρέσβη κ. Peck στον Υπουργό Ανάπτυξης… Τυχαίο; Δε νομίζουμε.


4 απαντήσεις στο “Προκαταρκτική έγκριση του μεταλλείου χρυσού Σαπών από το ΥΠΕΚΑ”

  1. Θα πρότεινα, ως σκέψη, στο πλαίσιο της διοικητικής μεταρύθμισης της χώρας το ΥΠΕΚΑ να μετονομαστεί σε ΥΠΕΚ, ήτοι υπουργείο του κ. Πεκ.

  2. Η ύφεση εντείνεται και σύμφωνα με εκτιμήσεις μου ξεπέρασε το -21%, η αποβιομηχάνιση καλπάζει, η ανεργία το ίδιο και οι κυβερνήσεις εντείνουν τις «φιλότιμες» προσπάθειες να ανακουφίσουν και άλλο από το βάρος εκείνους που κάτι κατέχουν ακόμη (αγρότες και γη) . Όταν πλέον απογυμνωθούμε, Κράτος και πολίτες, ίσως θα είναι ευκολότερο να κατανοήσουμε ότι: Κράτος, το οποίο δεν ελέγχει τους τομείς παιδείας, υγείας, τραπεζικό, ενέργειας,(βλεπε ΔΕΗ), τρόφιμα και γη , επικοινωνιών και μεταφορών δεν είναι κράτος, καθώς έχει εκχωρήσει την εξουσία στο …..παρακράτος των αδιστάκτων του χρήματος στην περίπτωση μας κυρ… γιωργου μπομπολα κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.