Έγκριση κατασκευής φραγμάτων και χώρων απόθεσης αποβλήτων Καρατζά και Λοτσάνικου στις Σκουριές


ΣΚΟΥΡΙΕΣ-ΣΕΠΤ.2013-dragged-1

Φωτογραφία: Ρέμα Καρατζά, Σκουριές. Προσεχώς, τοξικά απόβλητα

Aπόφαση με Αρ. Πρωτ.: ∆8-A/Φ.7.49.13/13285/3315 και ημερομηνία 17/09/2014 της Διεύθυνσης Μεταλλευτικών και Βιομηχανικών Ορυκτών του ΥΠΕΚΑ.

ΘΕΜΑ : Έγκριση Προσαρτήματος 3: «ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΕΩΝ ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΥΠΟΕΡΓΟΥ ΣΚΟΥΡΙΩΝ – ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΕΣΗΣ ΤΕΛΜΑΤΩΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΥ ΣΚΟΥΡΙΩΝ» της Τεχνικής Μελέτης του υποέργου «Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις Σκουριών» του έργου «Μεταλλευτικές – Μεταλλουργικές Εγκαταστάσεις Μεταλλείων Κασσάνδρας» της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.Μ.Β.Χ. στο ∆. Αριστοτέλη, Π.Ε. Χαλκιδικής. (Πατήστε εδώ για προβολή).

Χωρίς σχόλια προς το παρόν, αλλά πολύ σύντομα θα πούμε πολλά γι’αυτήν την απόφαση.


2 απαντήσεις στο “Έγκριση κατασκευής φραγμάτων και χώρων απόθεσης αποβλήτων Καρατζά και Λοτσάνικου στις Σκουριές”

  1. […] Επαναλαμβανόμενο ατύχημα δεν είναι ατύχημα και όσο και να προσπαθήσει κανείς να τα αγνοήσει αυτά τα διαδοχικά περιστατικά, είναι αδύνατον. Ακούει κανείς στην Ελλάδα ή πιστεύουμε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στους άλλους; Έχουμε την εντύπωση ότι η Ελλάδα έχει καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου από το Μεξικό ή τον Καναδά; Καλά θα κάνουμε να ξυπνήσουμε γιατί μόλις αδειοδοτήθηκε και η δική μας καταστροφή. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.