Αρχική Uncategorized Νέο αίτημα προσωρινής διαταγής για αναστολή εργασιών στο ρέμα Καρατζά

Νέο αίτημα προσωρινής διαταγής για αναστολή εργασιών στο ρέμα Καρατζά

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου εκδικάζεται από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πολυγύρου το νέο αίτημα προσωρινής διαταγής για αναστολή εργασιών από την Ελληνικός Χρυσός στο ρέμα του Καρατζά. Το αίτημα υπογράφεται από πάνω από 1.000 κατοίκους του Δήμου Αριστοτέλη, καθώς και από την τακτική επισκέπτρια της περιοχής μας, βουλευτή του Κ.Κ.Ε. Λιάνα Κανέλλη. Η αντίστοιχη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων πρόκειται να εκδικαστεί στις 12 Αυγούστου. Μπορείτε να την διαβάσετε στις εικόνες που ακολουθούν.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Ιουνίου 2013, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πολυγύρου εξέδωσε προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία:

Προσωρινά και μέχρι την συζήτηση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στην καθ’ης τις εργασίες υλοτόμησης – εκχωμάτωσης – αποψίλωσης και καθαρισμού στην περιοχή του ρέματος “ΛΑΚΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑ” στις Σκουριές Χαλκιδικής, προκειμένου πριν από την εκτέλεση οιωνδήποτε τεχνικών εργασιών να επιτευχθεί ο καθορισμός της  οριογραμμής του ρέματος με Προεδρικό Διάταγμα […]

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων πρόκειται να εκδικαστεί στις 29 Ιουλίου.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.