Η προσωρινή διαταγή απαγόρευσης εργασιών στο ρέμα Καρατζά


Τη σημαντικότατη αυτή απόφαση την έβγαλε η Πρόεδρος Πρωτοδικών κα Ελένη Παρπούλα, αποκαθιστώντας έτσι την βάναυσα τρωθείσα τιμή της δικαιοσύνης.

prosorini diatagi

 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

“Προσωρινά και μέχρι την συζήτηση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στην καθ’ης τις εργασίες υλοτόμησης – εκχωμάτωσης – αποψίλωσης και καθαρισμού στην περιοχή του ρέματος “ΛΑΚΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑ” στις Σκουριές Χαλκιδικής, προκειμένου πριν από την εκτέλεση οιωνδήποτε τεχνικών εργασιών να επιτευχθεί ο καθορισμός της  οριογραμμής του ρέματος με Προεδρικό Διάταγμα με την διαδικασία του άρθρου 6 ν. 880/79 (Α’68) όπως αντικ. με άρθρο 5 ν. 3010/02, υπό τον όρο συζήτησης κατά την δικάσιμο της 29/07/2013, κοινοποίηση προ 10 ημερών”.

Η συζήτηση ορίστηκε για τις 29/7/2013.


0 απαντήσεις στο “Η προσωρινή διαταγή απαγόρευσης εργασιών στο ρέμα Καρατζά”

  1. Εν τω μεταξύ, αυτές οι αποφάσεις που βγαίνουν υπέρ του δίκαιου αυτού αγώνα δεν κυκλοφορούν σαν νέα στα περισσότερα sites ενώ αντιθέτως όταν πρόκειται για αποφάσεις τύπου ΣτΕ όπου “διατάσσουν” να συνεχίστουν οι εργασίες εμφανίζονται παντού. Θα ήταν αφελές να ρωτήσω γιατι…

  2. Όταν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης μας αρέσουν τότε “αποκαθίσταται η βάναυσα τρωθείσα τιμή της δικαιοσύνης”.

    Όταν οι αποφάσεις δε μας αρέσουν τότε οι δικαστές είναι “Συναυτουργοί στο περιβαλλοντικό έγκλημα”.

    • Μόνο που αυτά που λέμε τα τεκμηριώνουμε πάντα! Εχεις ακούσει ποτέ εσύ εργασίες σε ρέμα χωρίς απόφαση οριοθέτησης;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.