Λιώνουν τα σίδερα


Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Μπόμπολα, Νίκος Δένδιας διέψευσε τις καταγγελίες ότι -κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στις Σκουριές Χαλκιδικής- οι αστυνομικοί έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών. Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, οι σφαίρες δεν ήταν πλαστικές αλλά κανονικές.

Πηγές της Αστυνομίας διευκρινίζουν πως οι σφαίρες έλιωσαν από τον καύσωνα και έμοιαζαν με πλαστικές, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να παραπλανηθούν και να μην αντιληφθούν πως οι αστυνομικοί τους πυροβολούσαν με κανονικές σφαίρες.

Πιτσιρίκος, ξανά.


4 απαντήσεις στο “Λιώνουν τα σίδερα”

  1. Ήμασταν ,4 άτομα, πολιτηκοι προσφυγες αρά προστατευόμενοι του ΟΗΕ και Ε.Ε. συν 3 ξένοι πολίτες πολωνικής καταγωγής 2 ώρα την νύχτα ημέρα 7.7.2012 δεχτικαμε νυχτερινη επιδρομη σΤην οικια του Δ.Ν.Στεφανη 85 ετών, απο τετραμελη ομαδα Χρυσης Αυγης (μεταξύ άλλων τα 2 “παιδιά” του Απόστολου Τουπλικιοτη )προφανώς υπό την καοδηγηση ταξιαρχου ε.α.Αθ.Τουπλικιοτη εξ Στανου παρουσία Βαγγελιος Στοικου χωρίς να υπάρχει έγγραφη εντολή εισαγγελέα, πήγαν να μας στειλουν τσαι ολους .
    Μήπως κύριε Σαμαρά την προφορική εντολή την δώσατε από κοινού με τον Αρ.Παχτα ,λεω, δεν περιμένω απάντηση ..μην ρωτάς τι πρόκειται να κάνω σε ένα κράτος αποδεδειγμένης ανομίας ..το βίο αβίωτο πρόκειται να σας κάνω τι μέρα νύχτα

  2. “αξιότιμε “Νίκο Δένδια μια ελάχιστη σοβαρότητα δεν βλάπτει διότι το ρημάξατε στην “πλάκα” .. άρα σταμάτα να κλαπακιαζης και να παραμιλάς σοβαρέψου. Ήμασταν εκεί όπου μας φλομώσατε στα χημικά αν δεν ήμασταν ψύχραιμοι οι “δικοί” σου λόγο διοικητικής ανικανότητας θα καιγόταν ζωντανοί μπροστά στα μάτια μας .Και επειδή πρόκειται για δικά μας ελληνόπουλα παιδιά που βαναται ανήθικα και τυφλά να υποστηρίξουν και υποστηρίζουν με κίνδυνο την ζωή τους ανύπαρκτη δικαστική απόφαση ..και τα ξένα συμφέροντα ..μονο . Λίγη ντροπή λίγη τσίπα.. υπάρχουν ώρια έλεος …mantam

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.