Συνεχίζει προκλητικά να κλείνει με μπάρες το δρόμο για τις Σκουριές η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!


skouries2

H μπάρα όχι μόνο δεν αφαιρέθηκε όπως διέταξε το δικαστήριο Πολυγύρου, αλλά παραμένει κατεβασμένη!

Παρά το γεγονός ότι το  δικαστήριο Πολυγύρου στις 23 Απριλίου 2012 απεφάνθη ότι ο δρόμος Χοντρό Δέντρο- Σκουριές είναι δημόσιος δασικός κοινόχρηστος δρόμος και ότι η κυκλοφορία των πολιτών πρέπει να είναι ελεύθερη και ανεμπόδιστη μέχρι να κατασκευαστούν παρακαμπτήριες δασικοί οδοί. Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 48 του δασικού νόμου 998/79, για να γίνουν αυτές οι οδοί πρέπει πρώτα να συνταχθούν σχετικές μελέτες και να εγκριθούν από το Δασαρχείο Αρναίας.

Παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο κίνησε δίωξη κατά των υπευθύνων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ για τις έκνομες πράξεις που τελέσθηκαν κατόπιν εντολών τους στις Σκουριές.

Παρά το γεγονος ότι ο Δασάρχης Αρναίας με το έγγραφό του με αρ. πρωτ. 9809/25.4.2012 ενημερώνει για όλα τα ανωτέρω 1) το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, 2) τον Εισαγγελέα Πολυγύρου, 3) τον Δήμο Αριστοτέλη και 4) την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός.

Σήμερα το πρωί προσπάθησαν να διέλθουν από το δασικό δρόμο ο Πρόεδρος των δασεργατών κ. Αθανάσιος Λεμονής, ο δασοφύλακας της περιοχής κ. Ντινάκης καιο διοικητικός παράγων του δασικού συνεταιρισμού Μ. Παναγιάς κ. Κυριανός. Βρήκαν το δρόμο κλειστό με μπάρες από υπαλλήλους της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ οι οποίοι δεν τους επέτρεψαν τη διέλευση.

Αυτή τη στιγμή οι ανωτέρω κατευθύνονται στο Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας για να καταθέσουν καταγγελία κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ για το γεγονός αυτό.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ συνεχίζει προκλητικά να κλείνει με μπάρες το δρόμο, θεωρώντας ότι το βουνό είναι τσιφλίκι της.

Η νομιμότητα την οποία η εταιρεία υπόσχεται ότι θα τηρήσει έχει ήδη κουρελιαστεί, πριν ακόμα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου, πριν ακόμα λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ;;;


8 απαντήσεις στο “Συνεχίζει προκλητικά να κλείνει με μπάρες το δρόμο για τις Σκουριές η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!”

  1. Γιατι αραγε??? μηπως αποσκοπουν στην δίκη και μεχρι τοτε δεν εχουν τι να χασουν ??? μηπως πιστευουν στο οτι εχουν δικαιο , οπως αλλωστε πιστευουν και οι δυο πλευρες??? ΜΗΠΩς δεν ηταν αυτα τα προσωπα που θα κλειθουν στην αποψιλωση του δασους βαση της αδειας? ( που πρωτα πρεπει να επικυρωθει απο το δασαρχειο και ωσω αργει γινωντε αυθερεσιες, πονταρωντας .καπου οπως δημοσιευματα εντος και εκτος εΕλλαδος,
    ( να μη ξεχασω,Η κρατησεις απο Γερμανια μειωθηκαν κατα 40% ..τα ευχαριστηρια απο ξενοδοχους , λογο fokus πχ.?)
    ειναι και αυτο μ ια ερωτηση. να την αντιστρεψουμε. και παρακαλω μια πολιτισμενει ανευ σεξουαλικων πραξεων απαντηση.

    ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ!!! θα παρθουν οι αδεις , θα δεχτειτε την αποφαση ??
    Ευχαριστω για την φιλοξενια.

  2. […] http://antigoldgr.org/blog/2012/04/27/synexizei-na-kleinei-to-dromo/ Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. Κατηγορίες:Ανακοινώσεις, Αναλύσεις, Δράσεις, Επικαιρότητα – σχολιασμός Σχόλια (0) Trackbacks (0) Γράψτε ένα σχόλιο Παράθεση […]

  3. Το συγκεκριμένο ΕΓΧΡΑΦΟ αναφέρει ξεκάθαρα πως «…δασικοί δρόμοι και μικρά τμήματα του δάσους περιήλθαν στη δικαιοδοσία της Ελληνικός Χρυσός»

    Λέει επίσης πως επειδή αυτά τα τμήματα που παραχωρήθηκαν δεν θα υφίσταται σε λίγο καιρό, λόγω της μεταλλευτική δραστηριότητας, θα κατασκευαστούν παρακαμπτήριοι δρόμοι με χρήματα της εταιρεία και με μελέτες που θα εγκρίνει το δασαρχείο. Μέχρι ΤΟΤΕ και εδώ είναι όλο το ζουμί

    « την ευθύνη για την κυκλοφορία σε αυτούς τους δρόμους την έχει η εταιρεία…»

    απο ΔΑΣΑΡΧΙΟ ΑΝΑΙΑΣ.ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ δΑΣΑΡΧΗ.
    Επισεις οσοι δεινουν τα στυχεια επιτρεπετε η βολτα στο δασος.
    ΑΥΤΑ.
    εΥΧΑΡΙΣΤΩ

  4. Δε χρειάζεται απάντηση, απλά επειδή μάλλον έχει διαφύγει της προσοχής σας: Επειδή επιτρέπετε τις διαφημίσεις της google στο blog σας, αυτή τη στιγμή διαφημίζετε τη “Δημοκρατική Συμμαχία” της Μπακογιάννη!!!

  5. prabo (eua) mou eksigises sta zoa me poli omorfo tropo oti afta pou grafoune ine papargies …alla ego den mporo na miliso etsi toso politizmena ftani pia toso laspi….stelnoune ti kathe poutana lezbia me tis lezbies tis na erthoune na dimiourgisoune episodia meta ta montaroume…bgazoune afta ta prostixa kai ta brisidia pou exoune ekfonisi pros tous ergates kai ta anebazoune sto diadiktio….Na pite aftes tis lezbies kserete gia pies milao oti mia tou klefti dio tou klefti mexri na xalasti kanis engefalika kai tha di ti esti ( GAMISI KAI TI ESTI FISI) asto diaolo kai mas ta priksate

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.