Σκουριές. …”μπουγάδες” & “υποβρύχια”, στην Ολυμπιάδα (φωτο-video)


Μετατρέποντας την Χαλκιδική σε μπανανία, 
Ολυμπιάδα 20 Απριλίου 2015…

Λήψεις από την ευρύτερη περιοχή Ολυμπιάδας-Μαυρόλακα-εργοστασίου “ανάπτυξης” που έγιναν την Δευτέρα 20 Απριλίου 2015. Το ερώτημα ποιος ελέγχει τους Καναδούς και τους ντόπιους υποτακτικούς, παραμένει διαχρονικά αναπάντητο. Κανάλια σαν το MEGA, ANT1, STAR, SKAI, που προηγουμένως σχεδόν “δεν έβλέπαν – άκουγαν” (κοινώς μας είχαν “γραμμένους”)  τι γινόταν στην περιοχή μας, εσχάτως φαίνεται να έχουν αποκτήσει …φίλο “επενδυτική” -“εργατική” (εδώ γελάνε) οπτική,  συνεπικουρούμενα απο “ευαισθητούληδες” Σαμαροβενιζέλους και λοιπούς συγγενείς του 25% ανεργίας, της ακόμα μεγαλύτερης στους νέους και των χιλιάδων αυτοκτονιών, που δυστυχώς είναι μόνο η κορυφή του (μνημονιακού) παγόβουνου…

“Μνημονιακή  ανάπτυξις” – “μπουγάδα  1”, περιοχή Ολυμπιάδος, 20 Απριλίου 2015
 Μνημονιακή  ανάπτυξις” –  “μπουγάδα  2”, περιοχή Ολυμπιάδος, 20 Απριλίου 2015
“Μνημονιακή  ανάπτυξις” – “υποβρύχιο 1”, περιοχή Ολυμπιάδος, 20 Απριλίου 2015
Αυτοί οι “μνημονιακοί τζαμπατζήδες” των δημοσίων συχνοτήτων που χρωστάνε εκατομμύρια στο δημόσιο, μαζί με κάποιους μεγαλοδημοσιογράφους υπαλήλους τους, “κουνάνε το χέρι” στους κατά συντριπτική πλειοψηφία φιλειρηνικούς κατοίκους, ενίοτε συκοφαντώντας τους καθώς   υιοθετούν απλουστεύσεις και γενικεύσεις γκεμπελικού – προπαγανδιστικού ύφους και περιεχομένου.
Απαγορεύοντας τους ουσιαστικά να ανησυχούν, με εικόνες σαν αυτές του βίντεο που δυστυχώς ΕΓΙΝΑΝ και ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ (των “ενημερωτικών” – ΜΠΕεεε – καναλιών) κοινός τόπος στο Ελτοραντιστάν  – μπανανία της Χαλκιδικής .
Απαγορεύοντας τους ουσιαστικά να ανησυχούν, όταν ακούν εδώ και χρόνια, μια πλειάδα έγκυρων και έγκριτων καθηγητών πανεπιστημίου από διάφορους κλάδους, επίσημων φορέων κτλ να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου…
Απαγορεύοντας τους ουσιαστικά να ανησυχούν, όταν βλέπουν μια πολιτεία απούσα εδώ και χρόνια…
Δυστυχώς όμως για κάποιους, επενδύσεις με την βία και μισές αλήθειες δεν γίνονται… 
Τουλάχιστον στις λειτουργούσες δημοκρατίες…
Επίσης είναι τουλάχιστον υποκριτικό,    οι “τζαμπατζήδες” των δημοσίων συχνοτήτων να καλούν (σωστά) το κόσμο να φυτέψει ένα δέντρο πχ στην Πεντέλη ενώ την δια ώρα  “κλείνουν τα μάτια”, στα χιλιάδες δέντρα που έκοψε – κόβει η ψευδο-επένδυση της Ελντοράντο στην Χαλκιδική.

Για να μην μιλήσουμε για μόλυνση από βαρέα μέταλλα και άλλες πονεμένες ιστορίες…

ΥΓ: Οι τίτλοι των φώτο δόθηκαν σκωπτικά από φίλο που τις είδε, πριν τις αναρτήσουμε…

μέσω του ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.