Όταν συμμαχείς με τον διάβολο…


Από swell-swell

PsicharisΗ καταστροφή του δάσους στις Σκουριές Χαλικιδικής και της ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής από την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, είναι μια γνωστή ιστορία. Γνωστός είναι και ο τρόπος που το “κατάφερε” αυτό η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ. Με την αμέριστη βοήθεια της πολιτείας, που προσφέρθηκε με τα ΜΑΤ. Αυτά λειτούργησαν υπέρ της εταιρίας και εναντίον του περιβάλλοντος και των κατοίκων.

 

Σε ό,τι αφορά το marketing, η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ έχει περάσει πλέον στο επόμενο επίπεδο. Σε αυτό κατά το οποίο μια εταιρία προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της στην κοινωνία. Η προσπάθεια αυτή γίνεται στο επίπεδο της επικοινωνίας και με τη βοήθεια των ΜΜΕ. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα ΜΜΕ κρατούσαν κάποια απόσταση από τις εταιρίες εκείνες που οι δραστηριότητές τους ήταν αμφιλεγόμενες. Προφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο τα ΜΜΕ τη δική τους εικόνα.

 

 

Τον κανόνα αυτό ήρθε να ανατρέψει – ποιος άλλος – ο Ψυχάρης. Ο οποίος μέσω του γνωστού σε όλους χαβελέ δημοσιογράφου του ΒΗΜΑ FM και της εκπομπής του, προσέφερε στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ το “όχημα” για να αλλάξει την εικόνα της η εταιρία, ωραιοποιώντας την. Ο Ψυχάρης εισπράτει χρήματα για αυτήν την εξυπηρέτηση. Χρήμα βαμμένο κόκκινο από το αίμα των κομμένων δέντρων και τα ανοιγμένα κεφάλια των κατοίκων.

 

 

Όταν είσαι ο Ψυχάρης και συμμαχείς με το διάβολο, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να πάρεις και τα λεφτά του.

Μία απάντηση στο “Όταν συμμαχείς με τον διάβολο…”

  1. εκτός του να βελτιώσει την εικόνα της η εταιρεία έχει βάλει και τον τοπικό πρεσβευτή της να χωρίσει το δήμο στα δυό,μιας και δεν τους βγαίνουν τα κουκιά…Και βέβαια οι εφησυχασμοί του τύπου “αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί”δεν φέρνουν αποτελέσματα…..Όποιος μπορεί να κάνει κάτι ,να κάνει όσο είναι ακόμα καιρός γιατί οι κύριοι έχουν κάνει συμφωνίες με το διάβολο ο οποίος τους βοηθά με όλα τα μέσα που διαθέτει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.