Ο “Θησαυρός της Κασσάνδρας” επίσημη επιλογή του Φεστιβάλ CINEMAMBIENTE στο Τορίνο


loghiΗ υπόθεση του χρυσωρυχείου στις Σκουριές Χαλκιδικής πρωταγωνιστεί στο αναγνωρισμένο διεθνώς φεστιβάλ περιβαλλοντικών ταινιών Cinemambiente στο Τορίνο της Ιταλίας (31 Μαίου – 5 Ιουνίου). Στα 16 χρόνια παρουσίας του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ για το περιβάλλον που διοργανώνονται στην Ευρώπη. Φέτος γίνεται με την συνεργασία του Εθνικού Μουσείου Κινηματογράφου της Ιταλίας.

«Ο Θησαυρός της Κασσάνδρας» αποτελεί επίσημη επιλογή του φεστιβάλ και Ιταλική πρεμιέρα, συμμετέχοντας στο διαγωνιστικό πρόγραμμα ταινιών μεσαίου μήκους. Η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με την Παγκόσμια Μέρα για το Περιβάλλον (5 Ιουνίου).

Η επιλογή του Θησαυρού της Κασσάνδρας στο συγκεκριμένο φεστιβάλ σηματοδοτεί όχι μόνο την έναρξη της διεθνούς πορείας του ντοκιμαντέρ με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης στο εξωτερικό, αλλά και το συνεχώς αυξανόμενο παγκόσμιο ενδιαφέρον, σχετικά με ένα από τα πιο καυτά θέματα στην Ελλάδα της κρίσης.

Περισσότερα σύντομα

www.exandasdocumentaries.com


0 απαντήσεις στο “Ο “Θησαυρός της Κασσάνδρας” επίσημη επιλογή του Φεστιβάλ CINEMAMBIENTE στο Τορίνο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.