Άλλες δυο προσαγωγές κατοίκων της Ιερισσού. Η τρομοκρατία συνεχίζεται.


qnprvgkefb5116736fad837

Άλλοι δυο συμπολίτες μας  προσήχθησαν πριν από λίγο στην Ασφάλεια Πολυγύρου από κουκουλοφόρους αστυνομικούς. Η τρομοκρατία και η ψυχολογική βία συνεχίζεται.

Αντιγράφουμε από το ιστολόγιο ΑGRIA ZWA που περιγράφει την κατάσταση στην Ιερισσό:

Η Ιερισσός πλέον είναι αστυνομοκρατούμενη. Τα αφεντικά, τα μεγάλα συμφέροντα αποφάσισαν και διέταξαν.

Προσαγωγές, κρατήσεις και πλέον και απαγωγές και εξαφανίσεις κατοίκων της Ιερισσού.

Επιχείρηση κόνδορας Jr στην Ιερισσό. Για τα μάτια μιας σκανδαλώδους επιχείρησης που θα τινάξει τα οικοσυστήματα της Β. Ελλάδας στον αέρα.

Έχουμε πλέον τα πρώτα  δείγματα. Έχουμε σε πολύ μικρότερη σαφώς κλίμακα, τους δικούς μας εξαφανισμένους.

Μήπως υπερβάλω; Καθόλου. Ορίστε ο ορισμός που δίνει ο διεθνής νόμος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον όρο «εξαναγκασμένη εξαφάνιση»: Η εξαναγκασμένη εξαφάνιση συμβαίνει όταν ένα πρόσωπο μυστικά απαγάγεται ή φυλακίζεται από μια κρατική ή πολιτική οργάνωση ή από κάποιον τρίτο με την έγκριση και υποστήριξη του κράτους ή μιας πολιτικής οργάνωσης, ακολουθούμενη από άρνηση να γνωστοποιηθεί η τύχη και η θέση του προσώπου, με την πρόθεση να τοποθετηθεί το θύμα έξω από την προστασία του νόμου.

Αυτό ακριβώς δηλαδή που περιγράφεται ότι συνέβη στους δύο πολίτες της Ιερισσού.


11 απαντήσεις στο “Άλλες δυο προσαγωγές κατοίκων της Ιερισσού. Η τρομοκρατία συνεχίζεται.”

  1. Πριν από λίγο στην εκπομπή του Ευαγγελάτου δημοσιογράφος είπε πως ο Σαμαράς διέταξε να τελειώσει το θέμα των Σκουριών και του Περάματος μέσα στις επόμενες 10 μέρες.

  2. “εξαναγκαστική εξαφάνιση”. Πάγια πρακτική, σε συνεργασία με τις κρατικές και τοπικές αρχές, των καναδικών εταιρειών εξόρυξης χρυσού ανά τον κόσμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.