ΨΕΥΔΗ και ΛΑΣΠΕΣ για τα μεταλλεία του Κιλκίς


Από το ΜΕΤΩΠΟ

1.      Το θέμα χρυσού στο Κιλκίς ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ «ΕΡΕΥΝΑ» όπως διασπείρουν άγνωστων κατόχων έγγραφα αλλά και προβάλλεται σε εκπομπές όπως πρόσφατα αυτή της κ.Ανδρίτσου του TV100. Αφορά εξ’ αρχής από τη διακήρυξη του διαγωνισμού και κατακυρώθηκε στην ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ για ΕΡΕΥΝΑ και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. Το γιατί αυτή η παγκόσμια πρωτοτυπία, σε άλλο άρθρο μας. Οι  αποδείξεις που προφανώς δεν υπάρχουν στη σφαίρα πραγματικότητας κάποιων:

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, 4 Ιαν 2012


ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ, 31 Ιουλίου 2012

ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; «ΕΡΕΥΝΑ και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ» ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ! Στο εξής μπορούν πρώτα να διασταυρώσουν τα στοιχεία τους και μετά να δημοσιεύουν. Στη διάθεσή τους από το Μέτωπο.

2. Το θέμα της ύπαρξης ΟΥΡΑΝΙΟΥ δεν είναι μπαλάκι για δημοσιογραφική τροφή. Το ΙΓΜΕ διέψευσε με την ανακοίνωσή του την ύπαρξη οικονομικά εκμεταλλεύσιμων ποσοτήτων ουρανίου, συνομολογώντας ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΡΑΝΙΟ. Εμάς πο σος μας νοιάζει αν θα το εκμεταλλεύονται ή όχι – μας νοιάζει ότι θα διασπείρεται!

«Το ΙΓΜΕ οφείλει να τονίσει κατηγορηματικά, πως δεν υπάρχει καμιά πλούσια μεταλλοφορία ουρανίου και πολύ περισσότερο τέτοιου είδους κοιτάσματα με οικονομικό ενδιαφέρον, σε όλο το Νομό Κιλκίς.»

Συνεπώς ;;; Ουράνιο υπάρχει, απλά δεν είναι πολύ, λέει το ΙΓΜΕ, και όχι «δεν υπάρχει ουράνιο»

Δείτε και τι πάθαν οι Φινλανδοί που τους απέκρυψαν την ύπαρξη ουρανίου…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.