Μια “μικρή μειοψηφία”, κάτι “ξενόφερτοι μπαχαλάκηδες”, λίγοι “ψευτο-οικολόγοι” διαδήλωσαν χθες στον Πολύγυρο. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!!! (φωτογραφίες και βίντεο)


Δεν πρέπει να’χει ξαναγίνει τέτοια διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής! Όλος αυτός ο κόσμος μαζεύτηκε για μία δίκη που ήταν γνωστό ότι θα αναβληθεί και είναι ΜΟΝΟ από τη Β. Χαλκιδική. To ποτάμι πλέον δεν γυρίζει πίσω. Ο λαός της Β. Χαλκιδικής είπε ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (τα βίντεο από ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hc0p1LXC-hI&feature=player_embedded]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aVnFg8L8aqs&feature=player_embedded]

DSC00210DSC00220
DSC00237
DSC00242
DSC00239

DSC00243

Η μεγαλειώδης διαδήλωση των Χαλκιδικιωτών στον Πολύγυρο, όπου διεξάγεται η δίκη των συλληφθέντων στην διαμαρτυρία των κατοίκων την Κυριακή στις Σκουριές, αναμφισβήτητα δείχνει  ότι ο λαός της Χαλκιδικής λέει μαχητικά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ.
Οι προβοκάτσιες της αστυνομίας δείχνουν ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με τους “κανονικούς” τρόπους το μεγάλο αυτό κίνημα και εκτρέπεται σε μεθόδους που αναιρούν και ντροπιάζουν το δημοκρατικό μας σύστημα.
Δεν μπορεί η αστυνομία να είναι γιουσουφάκι  των μεγάλων συμφερόντων που προχωρούν στην ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.  Να στήνει έναν τεράστιο μηχανισμό που με επιθετικές ενέργειες στρέφεται εναντίον του λαού, που θα ‘πρεπε να προστατεύει. Να χρησιμοποιεί ΑΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ για να ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ του κόσμου και  να λέει ψέμματα στις ανακοινώσεις της χωρίς να ντρέπεται. Nα προτείνει κατηγορίες που έχουν να εμφανιστούν από τον καιρό της χούντας. Τι ηθικός ξεπεσμός των ηγεσιών της. ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ.
Όμως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Το δίκιο που έχουν με το μέρος τους οι Χαλκιδικιώτες, είναι η πιο ισχυρή δύναμη, που δεν μπορεί κανείς να καταστρέψει γιατί ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.
Αν ανατρέξουμε  στην ιστορία της Ελλάδας θα δούμε ότι σε πολλές περιπτώσεις η ιστορία επαναλαμβάνεται ως προς τις δυνάμεις που την πάνε μπροστά και στις δυνάμεις της που συμμαχούν με τον κάθε εισβολέα. Οι δυνάμεις που είναι με το μέρος αυτών που καταστρέφουν την Χαλκιδική είναι ίδιες στις μεθόδους και στην ηθικό ανάστημα με τους συνεργάτες των Γερμανών , ίδιες με αυτές που σε συμμαχία με τους κοτζαμπάσηδες πολέμησαν με όλους τους τρόπους την επανάσταση του 1821 και μετά την νίκη στρογγυλοκάθησαν στην εξουσία και φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη.
Αλλά δεν αντλούν διδάγματα αυτοί που ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και πάνε να παραδώσουν έναν Τόπο-Παράδεισο, που έχει όλα τα προσόντα γαι να ζήσουν οι  κάτοικοι του με αξιοπρέπεια και σε πολύ καλό οικονομικό επίπεδο.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.