ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: Έναρξη εργασιών υλοποίησης της επένδυσης


Η Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών υλοποίησης της επένδυσης όπως αδειοδοτήθηκε με την ΚΥΑ 201745/26.07.2011.

Η πρώτη φάση της υλοποίησης αυτής άφορα την πρόσληψη 250 εργατοτεχνιτών από τον Δήμο Αριστοτέλη με χρονικό ορίζοντα το επόμενο τρίμηνο.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με τα παρακάτω κριτήρια κατά την σειρά που αναφέρονται:

– Εντοπιότητα, με το 90% του προσωπικού να προέρχεται από το Δήμο Αριστοτέλη
– Εμπειρία σε υπόγειες εργασίες
– Προσανατολισμός κατά την αίτηση σε υπόγειες εργασίες
– Ηλικία, με ιδιαίτερη έμφαση στις ηλικίες από 25 – 35 ετών
– Κοινωνική και οικογενειακή κατάσταση

Η αξιολόγηση των έμπειρων εργατοτεχνιτών υπογείων έχει ήδη αρχίσει.
Τα προγραμματιζόμενα έργα, η χωροταξική κατανομή των προσλήψεων, οι χρόνοι και τα κριτήρια θα είναι ανηρτημένα στα γραφεία της εταιρείας και κοινοποιημένα την Τετάρτη 14.12.2011.


3 απαντήσεις στο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: Έναρξη εργασιών υλοποίησης της επένδυσης”

  1. Μια εξέλιξη σχετική με τη διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων, που μάλλον σχετίζεται και με την ανάρτηση σας για ¨τη μετατροπή του Στρατωνίου σε κεντρική μεταλλουργία και χαβούζα αποβλήτων…¨ Στο: http://envthink.blogspot.com/2011/12/blog-post_09.html

    • “Eξαιρούνται από τα κριτήρια χωροθέτησης (απόσταση από οικισμούς, αρχαιολογικούς χώρους, νερά κλπ) οι εγκαταστάσεις ΧΥΤΕΑ που βρίσκονται εντός βιομηχανικών εγκαταστάσεων που παράγουν σημαντικές ποσότητες ΕΑ, όπως ……… και μονάδες εξόρυξης χρυσού”!!! Ναι, έχουμε φωτογραφία του Στρατωνίου!
      Τελικά αν και την παρακολουθώ τακτικά τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όλο και κάτι μου ξεφεύγει. Ευχαριστούμε για την επισήμανση, θα το ανεβάσουμε κι εμείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.