Μυστηριώδης αναβολή της μυστηριώδους ημερίδας του ΑΠΘ για τα μεταλλεία χρυσού;


Η παρακάτω πρόσκληση κυκλοφόρησε στις 20 Μαΐου στη λίστα διαλόγου των μελών ΔΕΠ του ΑΠΘ. Τίποτα άλλο δεν ακούστηκε ποτέ γι’αυτήν την ημερίδα. Δεν έγινε γνωστό oύτε πρόγραμμα, ούτε κατάλογος ομιλητών. Η πρόσκληση δεν δημοσιεύθηκε και δεν αναρτήθηκε πουθενά, ούτε καν στο δικτυακό τόπο του ΑΠΘ www.auth.gr. Πανεπιστημιακοί που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στην ημερίδα έλαβαν αρνητική απάντηση ενώ άλλοι δεν έλαβαν καθόλου απάντηση.

Είμαστε δυο μέρες πριν την πραγματοποίηση της ημερίδας και οι πληροφορίες μας λένε ότι τελικώς θα αναβληθεί. Διερωτώμαστε γιατί. Κάτι σαν τη “δημόσια διαβούλευση” της κας Καραβασίλη μας μυρίζει…

Ημερίδα «Μεταλλεία Χρυσού, μια συζήτηση για το μέλλον»

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011, 9.30 π.μ.

Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) ΑΠΘ

Η Πρυτανεία του Α.Π.Θ. διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Μεταλλεία Χρυσού, μια συζήτηση για το μέλλον» την 9η Ιουνίου 2011 και ώρα έναρξης 9:30 π.μ. στο Νέο Κτήριο της Επιτροπής Ερευνών για μια επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση ενός κοινωνικού θέματος και υπεύθυνη ενημέρωση της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Καλούνται οι συνάδελφοι να συνδράμουν στην εκδήλωση και να πλαισιώσουν την Οργανωτική Επιτροπή.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει δύο μέρη, το πρώτο: Κεντρικές Εισηγήσεις που προσεγγίζουν ιστορικά, γεωλογικά, περιβαλλοντικά και νομικά το θέμα και το δεύτερο: Συζήτηση με συμμετοχή πολλών συναδέλφων, μελών του Συμβουλίου Περιβάλλοντος, ειδικών, κλπ.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής:

Σ. Κουίδου-Ανδρέου, Σ. Παυλίδης, Γ. Καρύμπαλη-Τσίπτιου, Κ. Κατσιφαράκης, Δ. Βώκου, Ι. Στράτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.