Πρώτο τεύχος του περιοδικού “Οικολογείν”


cebfceb9cebacebfcebbcebfceb3ceb5ceb9cebd“Αυτό το νέο επικοινωνιακό εγχείρημα με πυρήνα το οικολογικό δοκίμιο, προτίθεται να μείνει μακριά από τον πρόχειρο εμπειρικό λόγο, όπως επίσης και από τον παραγοντισμό και τις όποιες εγχώριες ή διεθνείς οπαδοποιήσεις τον υποθάλπουν. Προτίθεται να είναι βήμα “όλης της οικολογίας”, εντός ή εκτός οποιωνδήποτε τειχών. Να είναι μια έκδοση πειραματική, που θα αναμετρήσει τη βιωσιμότητά της μέσα στις συνθήκες επέκτασης του ηλεκτρονικού λόγου”.

Αυτά γράφει ο Γιάννης Σχίζας στο εισαγωγικό σημείωμα του πρώτου τεύχους του περιοδικού «Οικολογείν» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2009. Μεταξύ των δοκιμίων, άρθρων, αναλύσεων και …”οικολογικού” χιούμορ, το περιοδικό μας κάνει την τιμή να φιλοξενεί κι ένα δικό μας κείμενο.


Μία απάντηση στο “Πρώτο τεύχος του περιοδικού “Οικολογείν””

  1. Μια ξεχωριστή διάσταση στην λειτουργία του Ορυχείου Στρατωνιου είναι η υγεία των παλιών και νέων εργαζομένων εκεί .Συμφώνα με σχετικό Νόμο που είναι σε Ισχύ ο κάθε εργαζόμενος σε Ορυχεία υποχρεούται να έχει ειδικό βιβλιάριο υγείας εφ όρου ζωής .Απ ότι γνωρίζω οι παλιοί εργαζόμενοι δεν έιχαν- οι νέοι δηλ. αυτοί που εργάζονται σήμερα έχουν ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.