Πανικός στον Republic 100,3 λόγω της “Ελληνικός Χρυσός”


Εδώ και λίγες μέρες οι ραδιοφωνικοί σταθμοί με τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στη Θεσσαλονίκη παίζουν διαρκώς διαφημίσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ… Aφού δεν κατάφερε να πείσει με τα αγορασμένα likes στο Facebook, η εταιρεία τώρα αγοράζει ραδιοσταθμούς για να διαφημίσει την καταστροφή της Χαλκιδικής… Θα ασχοληθούμε ξανά με αυτό το θέμα, αλλά προς το παρόν διαβάστε τι έγινε με τον Republic 100,3.

imageΑπό www.e-tetradio.gr.

Οργισμένες αντιδράσεις από τους ακροατές του Republic 100.3 της Θεσσαλονίκης, για τη μετάδοση και αναπαραγωγή διαφημιστικού σπoτ (από τον σταθμό) της εταιρίας “Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.” η οποία, ως γνωστόν, έχει βρεθεί δικαίως στο στόχαστρο των κατοίκων της Ιερισσού λόγω των δραστηριοτήτων της στην περιοχή. Οι ακροατές κατέκλυσαν με post διαμαρτυρίας το facebook του Republic, σε σημείο που η διεύθυνση του ραδιοσταθμού να αποφασίσει να διακόψει για μια ημέρα τις εκπομπές. Πριν από λίγη ώρα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

O Republic 100.3 σεβόμενος τις αντιδράσεις των ακροατών, ζώντας και συμμετέχοντας στην καθημερινότητα ενεργά θέλει να σας ενημερώσει ότι από την αρχή της λειτουργίας του ήταν και είναι ένα μουσικό ραδιόφωνο με ύφος, άποψη, τοποθετήσεις και ελευθερία στην έκφραση του λόγου. Ο Republic 100.3 ποτέ δεν λειτούργησε και επηρεάστηκε από την λογοκρισία καθώς επίσης ποτέ κανείς δεν επιχείρησε να του αλλάξει το αρχικό όραμα, το όραμα να είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός με εύρος και βάθος μουσικών επιλογών καθώς και ελεύθερων μικροφώνων, ελεύθερων ιδεών και απόψεων.
Ο Republic 100.3 είναι μια υγιής επιχείρηση και ουδέποτε δε λειτούργησε σαν πολιτικό δικαστήριο αλλά ούτε και σαν φυλακή προκαταλήψεων και αντιδράσεων από όλους αυτούς που έμμεσα ή άμεσα θα ήθελαν να τον βλάψουνε. Republic σημαίνει δημοκρατία, μουσική, φύση, συναίσθημα και πάνω από όλα επικοινωνία με τον κόσμο.

Με εκτίμηση
Οι παραγωγοί του Republic 100.3

Σύμφωνα με τους ακροατές, η επίμαχη διαφήμιση παίζει και στα τέσσερα ραδιόφωνα του ομίλου Ανδρώνη (Zoo 90.8, Metropolis 95.5, Velvet 96.8 και Republic 100.3), ενώ κάποιοι από αυτούς, απειλούν ακόμα και με μποϊκοτάζ τους παραπάνω σταθμούς. Εδώ ορισμένα από τα σχόλια:

     “Θα έπρεπε να ντρέπεστε για τις διαφημίσεις σας. Nα κοπεί η διαφήμιση της Ελληνικός Χρυσός. Αλληλεγγύη στον αγώνα των κατοίκων!”
“Ξενικάμε μαζικό μποϊκοτάζ σε όλα τα ραδιόφωνα του ομίλου zoo, velvet, metropolis και republic.”
“Θα έπρεπε να ντρέπεστε για τις διαφημίσεις τις οποίες παίζετε! Συμμαχήσατε με την Καναδική εταιρία ελληνικός χρυσός και στραφήκατε ενάντια στους διαδηλωτές. Σας συμβουλεύω να διαφημίσετε και το Δ.Ν.Τ. θα σας πληρώσουν καλά.”
“Που είναι η φωτογραφία που φιλάτε τα χέρια του Σαμαρά; Δεν θα την ανεβάσετε; ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΡΕ Κ***ΖΩΑ!”


5 απαντήσεις στο “Πανικός στον Republic 100,3 λόγω της “Ελληνικός Χρυσός””

  1. αυτη η διαφημιση ειναι εξοργιστικη.τωρα που εκλεισε η δημοσια τηλεοραση
    και τα ραδιοφωνα γλυτωσαμε και απο την προκλητικη της λογικη οτι
    ο χρυσος ειναι ειδος πρωτης αναγκης.

  2. […] “Πανικός στον Republic 100,3 λόγω της “Ελληνικός Χρυσός”. Αναδημοσίευση από το http://www.e-tetradio.gr που δείχνει τις οργισμένες αντιδράσεις των ακροατών γνωστού ραδιοσταθμού της Θεσσαλονίκης για την αναπαραγωγή διαφημιστικού σποτ της Ελληνικός Χρυσός. Αδύνατον να αντιληφθούμε τι είχε στο μυαλό του ο συντάκτης της δικογραφίας. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.