«Χαλκιδική και Αλεξανδρούπολη: 20 Χρόνια Κοινοί Αγώνες» – Βαγγέλης Λαμπάκης και Τόλης Παπαγεωργίου αύριο μαζί στην Ιερισσό #skouries #apallagi


Κυριακή 19 Μαΐου 2019, 11:00 π.μ.
στην Πλατεία Πολιτιστικού Κέντρου Ιερισσού.

«Χαλκιδική και Αλεξανδρούπολη: 20 Χρόνια Κοινοί Αγώνες»

Ανοικτή εκδήλωση με ομιλητές τους:
– Βαγγέλης Λαμπάκης, Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
– Τόλης Παπαγεωργίου, Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη

Τον Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Τόλη Παπαγεωργίου ενώνουν 20 χρόνια κοινών αγώνων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, τη Θράκη και αλλού στη βόρεια Ελλάδα.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης, όπως και όλοι οι Δήμαρχοι των νομών Έβρου και Ροδόπης τα τελευταία 20 χρόνια, δεν αποποιήθηκε την ευθύνη για τον τόπο. Δεν είπε “δεν μπορώ”, “δεν έχω αρμοδιότητα”, “δεν είναι στο χέρι μου”. Κρατώντας σταθερά ανυποχώρητη θέση, σε απόλυτη σύμπνοια με τους δημότες του και την υπόλοιπη κοινωνία της Θράκης, είπε ΟΧΙ σε όλες τις διαδοχικές κυβερνήσεις και σε όλους τους τόνους.

Το Μάρτιο 2013 ο αγωνιστής Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης μίλησε στον κόμβο της Μεγάλης Παναγίας σε μεγάλη συγκέντρωση του κινήματος της Χαλκιδικής. Τον πύρινο λόγο του τον θυμόμαστε μέχρι σήμερα. Ιστορικό έχει μείνει το βίντεο όπου ο Δήμαρχος ευγενικά αποπέμπει τον Καναδό Πρέσβη που τον επισκέφθηκε για να προωθήσει τις “επενδύσεις” της Eldorado Gold στον Έβρο.

Αύριο, οι άνθρωποι της “Απαλλαγής” έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε το Βαγγέλη Λαμπάκη για να μιλήσει μαζί με τον Τόλη Παπαγεωργίου στην Ιερισσό για τους αγώνες που δόθηκαν και αυτούς που πρέπει να δοθούν αν θέλουμε να έχει ο τόπος μας αύριο.


Μία απάντηση στο “«Χαλκιδική και Αλεξανδρούπολη: 20 Χρόνια Κοινοί Αγώνες» – Βαγγέλης Λαμπάκης και Τόλης Παπαγεωργίου αύριο μαζί στην Ιερισσό #skouries #apallagi”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.