Λαϊκισμός η δήλωση Μητσοτάκη για άδειες στις Σκουριές “τον πρώτο μήνα” #skouries


Απόσπασμα άρθρου του Παντελή Μπουκάλα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (!)

Ο,τι ξέρουμε για τις «πρώτες μέρες της κυβέρνησης Κυριάκου», αν τη γεννήσουν οι κάλπες, είναι το «τελείωμα» των Εξαρχείων και σχεδόν του συνόλου των νομοθετημάτων της τωρινής κυβέρνησης. Τα πράγματα είναι θολά στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά τα ’χει αυτά ο λαϊκισμός: στα κρίσιμα προτιμά την ψηφοσυλλεκτική ασάφεια ή διγλωσσία, που ικανοποιεί τους πάντες. Λαϊκισμός, επενδυτικού τύπου, είναι και η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι «θα δώσει άδεια στις Σκουριές τον πρώτο μήνα».

Σαν άνθρωπος που γνωρίζει από περιβάλλον, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξέρει βέβαια ότι στις Σκουριές υπάρχουν σοβαρότατα οικολογικά προβλήματα, μελέτες, εμπλοκή της Δικαιοσύνης, πολύχρονες ποικιλόμορφες συγκρούσεις. Και μπορεί η εταιρεία να αδιαφορεί, όπως δείχνει η άρνησή της να πληρώσει τα επιβληθέντα περιβαλλοντικά πρόστιμα, ενδιαφέρονται όμως, και πολύ, τα δημοτικά συμβούλια των κοντινών πόλεων. Πώς θα τελειώσει «σ’ έναν μήνα» μια πολύχρονη ιστορία; Το «είπε και εγένετο» αφορά τη θεολογία. Οχι την πολιτική.


Μία απάντηση στο “Λαϊκισμός η δήλωση Μητσοτάκη για άδειες στις Σκουριές “τον πρώτο μήνα” #skouries”

  1. Αν εκλεγεί αυτό το κ@θ#ρμα πρωθυπουργός, τότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας!!! Επίσης αν αφήσουμε να ανέλθει το άλλο σο#ργελ@ η Φώφη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.