H πορεία στη Θεσ/νίκη ενάντια στην εξόρυξη και τα fake news της Eldorado #skouries


500 άτομα συμμετείχαν στη πορεία στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη στημένη διαιτησία μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Eldorado Gold, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα. Η πορεία ήταν ζωντανή και δυναμική και το μήνυμα της ξεκάθαρο: Το “μαγείρεμα” που επιχειρείτε, κράτος και εταιρεία, θα αποτύχει. Ο,τι και αν βγάλει η διαιτησία σας, ο αγώνας για τη ζωή του τόπου συνεχίζεται. Μέχρι τη νίκη.

Πριν δείτε τις πραγματικές φωτογραφίες, από την πραγματική πορεία (παρακάτω), δείτε την αστεία προσπάθεια παραπληροφόρησης των ιστολογίων της εταιρείας: Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος, αυτοί πραγματικά …ήταν σε άλλη πορεία. Η μικρή και σκόπιμα θολή φωτογραφία που παρουσίασαν ως δήθεν χαρακτηριστική της προχθεσινής πορείας, στην πραγματικότητα δεν ήταν από τις 27/3/2018 αλλά από τις 19/9/2017!

Καταλαβαίνουμε το άγχος τους να “εξαφανίσουν” το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη και την απογοήτευσή τους που μετά από τόσα χρόνια, τόση προσπάθεια, τόσα δικαστήρια, τόση καταστολή, δεν το έχουν καταφέρει. Οι κωμικές προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων με ψεύτικες φωτογραφίες δείχνουν οτι η αντίσταση στα σχέδια εξόρυξης ακόμα “πονάει” την εταιρεία, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

    


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.