Αρχική Ενημέρωση H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ: Μεγάλη έρευνα του antigoldgr.org (βίντεο) #skouries

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ: Μεγάλη έρευνα του antigoldgr.org (βίντεο) #skouries

3
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σήμερα το απόγευμα, εκπρόσωποι Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού και το “Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων” θα συναντηθούν με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σκουρλέτη για να του καταθέσουν ΑΝΑΦΟΡΑ βασισμένη σε μεγαλη έρευνα με εναέρια μέσα που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή ανάπτυξης του Υποέργου Σκουριών της Ελληνικός Χρυσός.

Είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια πλήρη και λεπτομερή εικόνα της καταστροφής που έχει συντελεστεί στο βουνό, αφού η εταιρεία έχει φροντίσει με κάγκελα και συρματοπλέγματα να αποκλείσει κάθε οπτική επαφή με τα έργα της. Το πλήθος των σοβαρών παρανομιών που ήρθαν στο φως αποκαλύπτει μια εταιρεία με πλήρη περιφρόνηση για τους νόμους και για τον τόπο όπου δραστηριοποιείται.

Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για να επιτρέπεται η συνέχιση της καταστροφής. Πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ.

Η πλήρης έρευνα μαζί με το εποπτικό της υλικό (φωτοαποτυπώσεις, βίντεο) θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες.

 

12250018_1651457568441775_882699237632866883_n

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα άξιζε κανείς να ασχοληθεί και περιγράψει τις επιδράσεις της “χρυσής” λοβιτούρας στα δάση μας και ιδιαίτερα στην παντελή εγκαταλείψει του μεγαλύτερου δασαρχείου της Ελλάδας στην Αρναία ( πόσες δημιουργικές θέσεις χαθήκανε ).Τέτοιο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ έγκλημα δεν είδαμε πουθενά!!

  2. Ανοιχτή επιστολή προς Τσιπρα Σκουρλετη Ιγγλεζη
    αυτό παιχνιδάκι της συνδιοικησης (αυριανή σας συνάντηση) με τους εργοδοτικούς συνδικαληστες της “Ελληνικός Χρυσός” τι την θέλετε..είναι δήγμα “δημοκρατίας” σοβαρότητας και ειλικρινείας ??
    Σας έχω επισημάνει και άλλη φορά, μετά τις δυο καταδικαστηκες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου γιατί δεν καταργήσατε ακόμα με Νόμο της Ελληνικής Βουλής τον απαράδεκτο Νομο Παχτα .Δεν είναι Συνταγματική Σας Υποχρέωση .Τι περιμένετε
    (Πρώην Επιθεωρητής ΔΕΗ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.