Οι Σκουριές στο “AΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ” της ΕΡΤ3, Α’ και Β’ μέρος (βίντεο)


Παρακολουθήστε το εξαιρετικό αφιέρωμα της εκπομπής ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ στις Σκουριές και στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής απέναντι στα καταστροφικά σχέδια της Eldorado. Τα δυο μέρη του ντοκυμαντέρ προβλήθηκαν στις 16 και 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Αξίζει να το δείτε γιατί είναι η πρώτη εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης εδώ και χρόνια που έδειξε την αλήθεια που η εταιρεία και τα εξαγορασμένα της ιδιωτικά κανάλια προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκρύψουν: ότι στη Χαλκιδική γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί με τη βία μια φαραωνική “επένδυση” που είναι ανεπιθύμητη από την πλειοψηφία του τοπικού πληθυσμού (η προηγούμενη ήταν ο ΕΞΑΝΤΑΣ του Γιώργου Αυγερόπουλου στο τέλος του 2012, πάλι από την κρατική τηλεόραση).

Η λυσσασμένη αντίδραση της Eldorado, με την εκτόξευση απειλών κατά του καναλιού και των δημοσιογράφων αποδεικνύει ότι οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3 έκαναν σωστά τη δουλειά τους… Το ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ενόχλησε γιατί έσπασε την “ομερτά” των πληρωμένων ΜΜΕ δίνοντας φωνή στους ανθρώπους του αγώνα και δείχνοντας στην πράξη πώς οφείλει να είναι μια πραγματικά ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Για το βίντεο ευχαριστούμε το ιστολόγιο Πάμε Μπροστά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.