Η εξόρυξη χρυσού στης Σκουριές Χαλκιδικής, «κόστος – όφελος» [Βίντεο ΕΤ3]


Από pamemprosta.org

Παρακολουθήστε τη χθεσινή εκπομπή της ΕΤ3 (μέσα από το διαδίκτυο – www.ertopen.gr – και το κανάλι 50 στη Θεσσαλονίκη) με τίτλο: Η εξόρυξη χρυσού στης Σκουριές Χαλκιδικής, «κόστος – όφελος».

-εξόρυξη-χρυσού-στης-Σκουριές-Χαλκιδικής-_κόστος-όφελος_-480p-e1427519217484Η εξόρυξη χρυσού στης Σκουριές Χαλκιδικής, «κόστος – όφελος» (ΕΤ3, 27/3/2015) (πάνω δεξιά ο κ. Τσιρώνης, κάτω αριστερά οι κ.κ. Κατσιφαράκης και Παπαγεωργίου, κάτω δεξιά οι κ.κ. Ζουμπάς και Κυρίτσης)

Σε αυτή συμμετέχουν οι κ.κ. Τόλης Παπαγεωργίου, δημιουργός του Παρατηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, Γιώργος Ζουμπάς, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη, Γιώργος Κυρίτσης, δικηγόρος διωκώμενων κατοίκων της περιοχής για τη δράση τους απέναντι στην εξόρυξη και Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης, συντονιστής του Συμβουλίου Περιβάλλοντος του ΑΠΘ και καθηγητής υδραυλικής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

Στην εκπομπή προσκλήθηκε και ο κ. Χρήστος Ζαφειρούδας, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Μεταλλωρύχων, ο οποίος τελικά δεν παρέστη. Αντιθέτως, ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσιρώνης παρεμβαίνει τηλεφωνικά.


4 απαντήσεις στο “Η εξόρυξη χρυσού στης Σκουριές Χαλκιδικής, «κόστος – όφελος» [Βίντεο ΕΤ3]”

  1. και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, απουσίαζαν απο την σημερινη μεγαλη (10000 κοσμος) πορεια ,όπως και πριν της εκλογές

    • 500 άτομα με το ζόρι και οι περισσότεροι ήταν κομματοκύωνες και μάλιστα εκτός Χαλκιδικής.Πάρε και ένα σχόλιο ομοϊδεάτη σου από ανάρτηση στο Ρεσπέντζα μήπως και συνειδητοποιήσεις το ποιόν των αγωνιστών σας…
      Ανώνυμος είπε…
      θέλω πολύ να δω τι θα γίνει αν κλείσει αυτή η επένδυση.
      θέλω πολύ να ξαναδω να ερημώνουν τα χωριά και να μην πατάει ούτε ενας πελάτης στα μαγαζιά της περιοχής.
      Έτσι, γιατί; γιατί sos-Χαλκιδική και ξερό ψωμί!
      28 Μαρτίου 2015 – 9:55 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.