Το ντοκυμαντέρ του VICE για τις Σκουριές, χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1!


Όσοι το είδαν, δεν πίστευαν στα μάτια τους… Xθες βράδυ στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ πρόβαλε το ντοκυμαντέρ του VICE NEWS “Νόμος και Τάξη στο Ελληνικό Εldorado”. Το ντοκυμαντέρ, διάρκειας 18 λεπτών (Παραγωγή-Έρευνα: Γεωργία Ανάγνου, Κάμερα: Wiktor Roch Dobraczynski – Αλεξία Τσαγκάρη), μιλάει για τον αγώνα των κατοίκων να σταματήσουν την καταστροφή, για τις παρανομίες της εταιρείας, για την καταστολή και την πρωτοφανή ποινικοποίηση του κινήματος. Δείτε το, είναι πραγματικά πολύ δυνατό.

Μα στον ΑΝΤΕΝΝΑ; Πρόκειται για το ίδιο κανάλι που στις 31.3.2013, ακριβώς την εποχή της αγριότερης καταστολής, όταν οι κάτοικοι σέρνονταν κατά δεκάδες στην Ασφάλεια και τα ΜΑΤ εισέβαλαν στα χωριά, έδειξε το παρακάτω αίσχος:

Μια “δημοσιογραφική εκπομπή” – παράδειγμα του τι ΔΕΝ είναι δημοσιογραφία και τι ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος. Και βέβαια, αυτή η άθλια προπαγάνδα βγήκε στις τηλεοπτικές οθόνες την ώρα της μεγαλύτερης ακροαματικότητας και αφού είχε διαφημιστεί κατά κόρον τις προηγούμενες μέρες. Το ντοκυμαντέρ του VICE, η αλήθεια που θέλουν να κρύψουν, προβλήθηκε σε ώρα όπου να είναι σίγουρο ότι θα το δούν ελάχιστοι.

Ευχάριστη η έκπληξη, αλλά φυσικά δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι άλλαξε στάση ο σταθμός…


Μία απάντηση στο “Το ντοκυμαντέρ του VICE για τις Σκουριές, χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.