Αρχική Ενημέρωση Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει την καταστροφή στις Σκουριές

Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει την καταστροφή στις Σκουριές

1
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

#skouries+and+tsipras

Aπό alterthess

Σε πολύ καλό κλίμα εξελίχθηκε η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα και του δημάρχου του δήμου Αριστοτέλη Γ. Μίχου. Το θέμα που απασχόλησε την συνάντηση ήταν οι καταστροφικές εργασίες που γίνονται στις Σκουριές με τις επιχειρούμενες εξορύξεις χρυσού. Ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε ότι η καταστροφή στις Σκουριές θα σταματήσει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα επεσήμανε ότι στο πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ θα ενταχθεί το ζήτημα της ανάπτυξης της περιοχής και της αποκατάστασης της περιβαλλοντικής καταστροφής. Ο Αλ. Τσίπρας προσκλήθηκε να συμμετάσχει σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου για το θέμα αυτό πρόταση που δέχτηκε. Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι πρέπει να επανέλθει η ενότητα στην περιοχή και τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και τους εργαζόμενους και για τον λόγο αυτό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί ειδικά με την περίπτωση της ΒΑ Χαλκιδικής.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αριστοτέλη τόνισε ότι επιδιώκουμε μια ανάπτυξη που να είναι σύμφωνη με την φέρουσα ικανότητα της περιοχής για τον λόγο αυτό χρειάζεται ένα άλλο είδος ανάπτυξης πέρα από τα μεταλλεία. Και ο κ. Μίχος δήλωσε ότι πρέπει να επανέλθει η ειρήνευση στην περιοχή και πρόσθεσε ότι είμαστε μια δημοτική αρχή όλων των κατοίκων και όχι μιας πλευράς.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ιγγλέζη δήλωσε ότι για να αναδειχτούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής πρέπει να σταματήσει άμεσα η καταστροφή στον Κάκαβο που ο κόσμος βλέπει να συνεχίζεται και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα την σταματήσει. Η ίδια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα μιας διαφορετικής ανάπτυξης που θα σέβεται το περιβάλλον και θα αναδεικνύει τον Αριστοτέλη ως πόλο έλξης σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. “Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει την καταστροφή στις Σκουριές”
  Πολύ σωστά! Τότε, θα έχει μπροστά του το μεγαλειώδες έργο της καταστροφής ολόκληρης της οικονομίας και της απόλυτης παρεμπόδισης κάθε έργου ανάπτυξης! Η καταστροφή της επένδυσης στις Σκουριές θα είναι ενταγμένη στο γενικότερο σχέδιο χρεοκοπίας και θα είναι μια μικρή λεπτομέρειά του.
  Αν του έδωσαν τόση σημασία οι συριζαίοι είναι γιατί ήταν πρόσφορο το έδαφος για τη δημιουργία χάους, που είναι η βασική τους επιδίωξη. Από την άλλη, ήταν εύκολη η εξαπάτηση των κατοίκων από διάφορους “επιστήμονες”-κινδυνολόγους, γιατί το κοινό δεν μπορούσε να κρίνει αυτά που του έλεγαν και ακολουθούσε το σλόγκαν “30 ειδικοί συνιστούν το μαλακτικό Χ! Αυτοί ξέρουν!”.
  Φυσικά, το βασικότερο ήταν ότι οι κάτοικοι ήταν στη μεγάλη τους πλειοψηφία μικροαστοί και έτοιμοι να καταπιούν αμάσητη όλη την προπαγάνδα που θα ήταν κατά της ανάπτυξης και της βιομηχανίας.
  Και σε όλα αυτά προστίθεται η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, τα μνημόνια, οι επιδοτήσεις που φαγώθηκαν και έγιναν χαρτούρα στα μπουζούκια και Μπε Εμ Βε, αντί να αναπτύξουν την παραγωγή και το εξωτερικό χρέος που έφτασε στο απροχώρητο και άρχισε το σφίξιμο του ζωναριού.
  Κι αντί να βρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ για το σαμποτάρισμα της παραγωγής και το μίσος του για την ανάπτυξη, ετοιμάζονται να τον κάνουν κυβέρνηση, για να αποτελειώσει – και με το νόμο – το έργο της καταστροφής,
  Και αν ξεσηκωθεί ο κόσμος ο εξαπατημένος και παραπλανημένος απαιτώντας από το ΣΥΡΙΖΑ να πληρώσει τα γραμμάτια που έχει υπογράψει, τότε θα δημιουργηθεί το πραγματικό χάος και θα καβαλήσει στο σβέρκο του ελληνικού λαού ένα κόμμα που αμιλλάται σε δημοτικότητα το ψόφιο ΠΑΣΟΚ. Μόνο που αυτό θα κατέβει με ερπύστριες για να “αποτρέψει το χάος”.
  Αλλά, τότε, θα είναι “αργά για δάκρυα, Στέλλα!”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.