Τ. Παπαγεωργίου: “Ο κ. Πάχτας έχει γίνει βαρίδι για την εταιρία και ψάχνουν να τον αντικαταστήσουν”


Από το stokokkino.gr

Ο Τόλης Παπαγεωργίου απο το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων μιλά στο Κόκκινο και τον Κώστα Βαξεβάνη για τις τελευταίες εξελίξεις στην εξόρυξη χρυσού και τη χθεσινή επίθεση της αστυνομίας στη συγκέντρωση.
“Έχουν φτιάξει μια λεωφόρο πάνω στο βουνό με υλικά απο στείρα μεταλλείων τα οποία περιέχουν μόλυβδο και άλλα τοξικά. Κάναμε καταγγελίες όπως ορίζει ο νόμος και δεν πήραμε καμία απάντηση. Έτσι αποφασίσαμε να εμποδίσουμε ειρηνικά να ξαναρίξουν και άλλα τοξικά τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε, έχουμε πέντε αποδώσεις κατηγοριών για άσκηση βία, κατάληψη οδοστρώματος” δήλωσε στο Κόκκινο και τον Κώστα Βαξεβάνη ο Τόλης Παπαγεωργίου απο το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων στη Χαλκιδική για τη χτεσινή επίθεση των ΜΑΤ και το τραυματισμό διαδηλωτών στη Μεγάλη Παναγιά.

“Ο κ. Πάχτας έχει γίνει βαρίδι για την εταιρία, τον είχαν βγάλει με διθυράμβους με την ελπίδα να πείσει εμάς τους γαλάτες οτι θα φέρει επενδύσεις. Δεν το κατάφερε αλλά αντιθέτως δημιούργησε μια τρομακτική ένταση. Η εταιρία ψάχνει έναν υποψήφιο να αντικαταστήσει τον κ. Πάχτα. Το κακό για αυτούς είναι οτι κανείς δεν θέλει να πιάσει αυτή τη καυτή πατάτα και θα μείνουν με τον Πάχτα” δήλωσε ο κ. Παπαγεωργίου σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Αριστοτέλη.

“Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 32 δικογραφίες και συνολικά 370 κάτοικοι που διώκονται για αυτά που συμβαίνουν στις Σκουριές” πρόσθεσε ο κ. Παπαγεωργίου.


Μία απάντηση στο “Τ. Παπαγεωργίου: “Ο κ. Πάχτας έχει γίνει βαρίδι για την εταιρία και ψάχνουν να τον αντικαταστήσουν””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.