Γίνε κι εσύ επενδυτής – σερίφης υιοθετώντας το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα


Toυ Σωτήρη Σβανά από το The Press Project

Κάνε και εσύ μια επένδυση, και η Πολιτεία σου δίνει δώρο τη διαχείριση του αστυνομικού τμήματος. Αρκεί να τους βάζεις τη βενζίνη στα περιπολικά.

Ξεφυλλίζοντας το τρέχον τεύχος του εντύπου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στο οποίο η εταιρεία διαφημίζει σε όλους τους τόνους πόσο έχει ευεργετήσει την τοπική -και όχι μόνο- κοινωνία φτάνουμε στη σελίδα 10 όπου γίνεται αναφορά στην ανταπόδοση στα σώματα ασφαλείας.

capture1382606055

Η εταιρεία λοιπόν παραδέχεται ανοιχτά ότι χρηματοδοτεί την αστυνομία για την κάλυψη των εξόδων της (βενζίνη, συντήρηση, ελαστικά κ.λπ.). Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση δεν αφορά προσπάθεια απόσπασης «ευνοϊκής» στάσης ούτε ανταπόδοση γι’ αυτήν.

Συνολικά δε διαβάζοντας πόσο έχει ευεργετηθεί η κοινωνία, ειλικρινά είναι να απορείς που η πλειονότητα των κατοίκων δεν το συμμερίζεται ή γιατί δεν έχει πάρει κάθε κάτοικος έναν να αρχίσει να σκάβει αφιλοκερδώς ως έμπρακτη έκφραση ευγνωμοσύνης.

Διαβάστε τα “Μεταλλευτικά Νέα” στο issuu, αφού το  wordpress δεν μας αφήνει να τα ενσωματώσουμε…


3 απαντήσεις στο “Γίνε κι εσύ επενδυτής – σερίφης υιοθετώντας το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα”

  1. […] ακούγονται και τόσο,για να κάνουν τη δουλειά τους, τα ανταποδοτικά στα σώματα ασφαλείας. Κι όμως, με τη συνήθη πρακτική της αντιστροφής και […]

  2. […] ακούγονται και τόσο,για να κάνουν τη δουλειά τους, τα ανταποδοτικά στα σώματα ασφαλείας.  Κι όμως, με τη συνήθη πρακτική της αντιστροφής και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.