Οι καπνοπαραγωγοί της Θράκης λένε «όχι» στο χρυσό


Δείτε την ανακοίνωση του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης.

«Ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης αποτελείται αποκλειστικά από μέλη που έχουν ως επάγγελμα και μέσο βιοπορισμού την καλλιέργεια καπνού. Ο Συνεταιρισμός εκπροσωπεί και ασταμάτητα αγωνίζεται για το καλό και το συμφέρον του παραγωγού. Με σκοπό να συντονιστούμε με τις απόψεις του υπόλοιπου αγροτικού πληθυσμού της Ελλάδας, κρίνουμε απαραίτητο να διαμαρτυρηθούμε κατά της σταθερά επαναλαμβανόμενης τακτικής της εταιρίας χρυσού «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ».Έχουμε την υποχρέωση και την ευθύνη να αποδοκιμάσουμε την στάση της εταιρίας χρυσού «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ», η οποία αδιαφορεί για τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί και περιφρονεί την αδιάκοπη εργασία και κόπο που δίνουν οι αγρότες, όλο το χρόνο, για να εξασφαλίσουν τα απολύτως απαραίτητα για το ζην. Ως Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης καταδικάζουμε και κατακρίνουμε αυτήν την ανήθικη και την χωρίς επαγγελματική συμπεριφορά της εταιρίας χρυσού «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ».» Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Με κανένα τρόπο δεν δεχόμαστε και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε στην εταιρία χρυσού να πραγματοποιήσει έρευνα στους πολύτιμους για τον αγρότη, αγρούς μας».

Πηγή: ertopen.com


2 απαντήσεις στο “Οι καπνοπαραγωγοί της Θράκης λένε «όχι» στο χρυσό”

  1. Με ανησυχεί που μέχρι τώρα δεν είδα καμιά ανακοίνωση οδοντιάτρων και ιατρών μικρών ζώων κατά του χρυσού. Τι διάβολο κοιμούνται, την ώρα που κινδυνεύει η Ελλάς από τους αδίστακτους χρυσοθήρες; Ο στρατός τι κάνει; Δεν είναι καιρός να επέμβει;

  2. βλαδιμηρακο πες μου ποιος εισαι στ αληθεια? ο Αδωνις, ο Πρετεντερης η ο πανισχυρος Δενδιας?
    οσο και να ειρωνευευσαι μπουλη ,το δικαιο θα νικησει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.