Κρατική τρομοκρατία: Διάρρηξη σπιτιών από την αστυνομία και απαγωγές κατοίκων. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8:00 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι απαχθέντες βρίσκονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και στις 10:00 π.μ. θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πολυγύρου.

Οι δυο κάτοικοι Ιερισσού συνελήφθησαν με γκαγκστερικό τρόπο από την αστυνομία, η οποία διέρρηξε και έσπασε τις πόρτες των σπιτιών τους μέσα στη μαύρη νύχτα και τους άρπαξαν μπροστά στα παιδιά τους που έκλαιγαν. Σύμφωνα με μέλη των οικογενειών, ούτε καν χτύπησαν την πόρτα, αλλά την διέρρηξαν σαν κοινοί κλέφτες.

Το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού, που είχε εγκαταλειφθεί από νωρίς, δέχθηκε επίθεση από εξαγριωμένους κατοίκους οι οποίοι πέταξαν έξω τα πάντα και τα έκαψαν.

Στις 10:00 θα είμαστε όλοι στον Πολύγυρο.


0 απαντήσεις στο “Κρατική τρομοκρατία: Διάρρηξη σπιτιών από την αστυνομία και απαγωγές κατοίκων. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8:00 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ!”

  1. ΒΗΜΑ 1)
    ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς . ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤEΥΘEIΝΟΥΝ κομματικά ΤΙς ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙς .Προσέξτε ποιοί σας καλούν να εξεγερθείτε. Διοτι υπάρχει δόλος .Δείτε εδω το δόλο. .ΕΚΤΕΛΩΝΤΑς ΤΙς ΕΝΤΟΛΕς ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΔΕΙΛΆ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΜΠΟΥΛΑ ΤΗς ΕΞΕΓΕΡΣΗς, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΔΗΘΕΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙς ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΌΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΛΥΒΗ ΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1944 , Κ Λ Π ..Δειτε το αίσχος και την δικογραφια εσχατης προδοσιας (της οποιας προδοσιας , δευτερογεννη συνεπεια ειναι και η πωληση των ορυχείων της Χαλκιδικης) . Και που την οποιαν δικογραφια υποκριπτουν οι πολιτικοι και ολοι οι φορείς που προσπειουντε τους μαχιτες και οτι δήθεν πολεμουν για τα ορυχεια και στο πλευρο των κατοικων της Χαλκιδικης . Υποκρυπτουν ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ …24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.
    ΒΗΜΑ 2)
    ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ , ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς . (σχετιζοντας σε δικογραφο και την ανω δικογραφια (ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗς ΒΟΥΛΗς) την οποια ολοι οι πολιτικοι για πανω απο ενα χρονο υποκρύπτουν ..
    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.