Το R Channel για το αυριανό συλλαλητήριο στην Κομοτηνή


Παρακολουθείστε το βραδυνό δελτίο ειδήσεων του Rodopi Channel της 8/3/2013.
Σε αυτό γίνεται αναφορά στο προγραμματιζόμενο συλλαλητήριο κατά των χρυσωρυχείων στην Κομοτηνή την Τρίτη 12/3/2013 ώρα 13:00, στα επεισόδια της Ιερισσού, στις επαφές των θεσμικών στην Αθήνα.
Παρόντες ο περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Άρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης και ο δήμαρχος Σαπών κ. Ηλίας Ιωαννάκης. Ο δήμαρχος Κομοτηνής μιλά με πολύ κολακευτικά λόγια για την αντιστεκόμενη Ιερισσό που καταφέρνει να δημιουργήσει τόσο θόρυβο και να σταματά μία επένδυση χρυσωρυχείων εδώ και χρόνια.
Στη συνέχεια το λόγο παίρνει ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας» κ. Τάκης Χαρίτου.
Ο κ. Ευκαρπίδης, Γ.Γ. επαγγελματιών και βιοτεχνών Σαπών, μιλά για σήμα προς το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών για τη φύλαξη των γραφείων και της αποθήκης της εταιρείας Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ στις Σάπες το οποίο έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των ντόπιων.
Τέλος ο κ. Κούλης Ταξιλδάρης, εκπρόσωπος του κυνηγετικού συλλόγου Κομοτηνής, μιλά για τη δέσμευση 10.000 στρεμμάτων γης από τα χρυσωρυχεία στη Μαρώνεια.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hwraQBL0p6o]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.