Εldorado Gold: “Δεν χρειάζεται διάλογος αφού υπάρχουν ήδη όλες οι εγκρίσεις”!


Πριν ανεβάσουμε τα άλλα δυο μέρη από την ημερίδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τα μεταλλεία χρυσού που έγινε την Παρασκευή 1 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, ακούστε την εξοργιστική δήλωση της Eldorado Gold:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=iLqLDOXeTHc&feature=player_embedded]

Η εταιρεία μας λέει με απίστευτο κυνισμό ότι δεν υπάρχει λόγος να παρουσιαστεί μπροστά στους πολίτες της Χαλκιδικής και της χώρας για να μιλήσει για την περίφημη “επένδυσή”, γιατί “θεωρεί ότι το θέμα έχει κλείσει”! Γιατί τώρα έχουν πάρει όλες τις εγκρίσεις που χρειάζονται (ερωτηματικό εδώ) και τώρα “δεν καταλαβαίνουν τι παραπάνω θα προσθέσει ο διάλογος”!

Η εταιρεία αποφεύγει την αντιπαράθεση με ανεξάρτητους επιστήμονες όπως ο διάβολος το λιβάνι γιατί το ξέρει ότι η “επένδυσή” της μπάζει από παντού.

Η εταιρεία είναι ικανοποιημένη με το ομόφωνο “Ναι” που πήρε από ένα Νομαρχιακό Συμβούλιο που δεν εκπροσωπούσε τίποτα και κανέναν, ενώ η πλειοψηφία των πολιτών της περιοχής ήταν στους δρόμους και διαδήλωνε για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του Υπουργείου.

Η εταιρεία δε στεναχωριέται για την καταπάτηση κάθε έννοιας δημόσιας διαβούλευσης γιατί έχει τα ΜΑΤ του Δένδια να “επιβάλλουν την τάξη”.

Η εταιρεία κρύβεται πίσω από την υπογραφή του καταστροφέα της Ελλάδας Παπακωνσταντίνου και κάποιων “αρμόδιων” κρατικών υπαλλήλων που αφού ενέκριναν την επένδυση τώρα δηλώνουν ότι δε γνωρίζουν τι ήταν αυτό που ενέκριναν.

Η εταιρεία δηλώνει ότι “το θέμα έχει κλείσει” ενώ γνωρίζει ότι ΟΛΑ τα θέματα είναι ορθάνοιχτα.

Η εταιρεία “δεν καταλαβαίνει”, “απορεί” με τις αντιδράσεις, διαβάλλει, συκοφαντεί, κατηγορεί τους αντιδρώντες, ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι είναι η μοναδική υπεύθυνη για το κλίμα έντασης  που υπάρχει στην περιοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.