Αγώνας για τη Ζωή ή το Θάνατο. Τα ψέμματα τελείωσαν. Σήμερα συμπατριώτες, να πετάξουμε από τον τόπο μας την Εldorado Gold και το Μπόμπολα


60885_566063213409602_1328064874_n

Σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, ο Ασπρόλακκας κατεβάζει από τον Κάκαβο τα νερά του Καρατζά, του Λοτσάνικου, του Καρόλακκα, όπου καταλήγουν εκατοντάδες ρεματιές, βαθιές και απάτητες οι περισσότερες. Που στραγγίζουν τις άνυδρες εποχές του χρόνου τις ρίζες τους τα αιωνόβια άρια, οι οξυές, οι δρυς, οι καστανιές, οι φλαμουριές του αρχέγονου δάσους του Κακάβου.

Σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, τα πλούσια, πεντακάθαρα, βουνίσια νερά του Ασπρόλακκα τρυπώνουν κάτω από την φαρδιά κοίτη του στο “φυτώριο” και γεμίζουν τον υδροφορέα του “κάμπου της Ιερισσού”.

Σήμερα ακόμα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, οι τρεις γεωτρήσεις του Δήμου Αριστοτέλη, στο Κρυονέρι του κάμπου, υδροδοτούν με άφθονο, πεντακάθαρο, βουνίσιο νερό το Στρατώνι, την Ιερισσό, τα Νέα Ρόδα, το νησί της Αμμουλιανής, τη Ουρανούπολη, τους οικισμούς Γαβριάδια και Νηρέας, τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα από την Τρυπητή ως την Ουρανούπολη.

Σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, πήραμε από το Δασαρχείο Αρναίας τους χάρτες που επισυνάπτονται στην “αίτηση υλοτόμησης” ποου κατέθεσε η Eldorado Gold/Μπόμπολας. Και διαβάσαμε στους χάρτες τη θανατική καταδίκη του βουνού, του αρχέγονου δάσους, των εκατοντάδων μικρών ρεμάτων, των μεγάλων ρεμάτων συνεχούς ροής Καρατζάς, Λοτσάνικο, Καρόλακκας και του Ασπρόλακκα, που μαζεύει όλα τα νερά του υδατοκρίτη του Κακάβου στόν κόλπο της Ιερισσού. Διαβάσαμε το θάνατο του υδροφορέα του “κάμπου Ιερισσού”, το στράγγισμα του Κρυονερίου. Διαβάσαμε ότι στην επόμενη μεγάλη νεροποντή δεν θα υπάρχουν τα αιωνόβια δέντρα για να απλώσουν το προστατευτικό τους δίχτυ πάνω από μας και τον τόπο μας.

Σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, η Eldorado Gold/Μπόμπολας θυροκόλλησε στις πόρτες μας το αγγελτήριο του Θανάτου του Τόπου μας και της Ζωής μας.

Από σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, όλοι εμείς οι κάτοικοι της “προ του Άθω περιοχής”, να πετάξουμε από τον τόπο μας την Eldorado Gold και το Μπόμπολα. Για τη Ζωή και το Θάνατο.

Τόλης Παπαγεωργίου – Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013


10 απαντήσεις στο “Αγώνας για τη Ζωή ή το Θάνατο. Τα ψέμματα τελείωσαν. Σήμερα συμπατριώτες, να πετάξουμε από τον τόπο μας την Εldorado Gold και το Μπόμπολα”

  1. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ:

    Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ ΕΛΕΓΕ:

    «ΌΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΗ, ΑΘΕΤΗ, ΚΑΤΑΦΡΟΝΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΗ Ο ΛΑΟΣ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ, ΝΑ ΑΡΠΑΖΗ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ»

    ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!! ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ!!!!!!!!!!!! ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.