To μεταλλείο δεν είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0U8QkBkcRhM&feature=plcp]

Πολυπληθής αντιπροσωπεία Ουρανουπολιτών παραβρέθηκε χθες την μεγάλη διαδήλωση συμπαράστασης στους συλληφθέντες των Σκουριών στον Πολύγυρο. Όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ουρανούπολης, ΛΑΓΕΡΗΣ Νίκος “Όλη η Ουρανούπολη είναι ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Θα μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος”!

Σε συνέντευξη που έδωσε κατέθεσε σοβαρές εναλλακτικές προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής που απεύθυνε στο δήμαρχο ως θεσμικά υπεύθυνο. Όπως ο ίδιος καταγγέλλει στην κάμερα, στις προτάσεις αυτές δεν έδωσε καμία σημασία ο δήμαρχος Πάχτας ο οποίος ξυπνάει και κοιμάται έχοντας στο μυαλό του μόνο τα μεταλλεία χρυσού.


3 απαντήσεις στο “To μεταλλείο δεν είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη”

  1. Θα ήθελα να σημειώσω, για την περίπτωση που δεν είστε ενημερωμένος σχετικά, την εκπομπή του κ. Λογοθέτη “Σημεία των καιρών” στο κανάλι 4Ε που ήταν αφιερωμένη στο έγκλημα των χρυσωρυχείων στη Χαλκιδική και που προβλήθηκε την 8-10-2012. Ήταν μια εξαιρετική εκπομπή, ίσως η μόνη στην ελληνική τηλεόραση όπου ειπώθηκαν τόσες αλήθειες. Σας ευχαριστώ.

  2. αυτες οι προτασεις μπορουν να δωσουν αμεσα καρπους στην κοινωνια,παντα με τη στηριξη του κρατους και να φυγει μια για παντα το φαντασμα των μεταλλειων ….
    η Ουρανουπολη ειναι εδω και φωναζει ΟΧΙ στα μεταλλεια του θανατου…
    ΟΧΙ στη καταστροφη του τοπου μας…
    ΝΑΙ στην υγιη αναπτυξη…ΝΑΙ στο νερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.