Τον Ιούδα κανείς δεν τον αγάπησε


[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NeQM2Y3EUgQ]

Μαύρο δάκρυ έχυσε ο Σταθώρος στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων της TV SUPER, επειδή το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού που πήγε το πρωί στα δικαστήρια Πολυγύρου όπου επρόκειτο να δικαστούν οι 14 συλληφθέντες στις Σκουριές, γιουχαρίστηκε και εκδιώθηκε από τον συγκεντρωμένο κόσμο.

Μιλάμε για πολύ κλάμα: “Μα …γιατί; Εμείς πήγαμε να πάρουμε και τη δική τους γνώμη… Να ακουστεί και η άλλη άποψη… Να μάθουμε γιατί έγιναν όσα έγιναν… Δεν είναι δυνατόν να κυνηγάνε ένα τηλεοπτικό συνεργείο!”.

Αν απορείς “γιατί” κύριε Σταθώρε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι …να ξαναδείς το δελτίο ειδήσεων. Ναι, αυτό το βίντεο που έχουμε κι εμείς εδώ. Και θα σου λυθούν πολλές “απορίες”, αν έχεις, που δεν έχεις… Ξέρεις γιατί προπηλακιστήκατε, και πολύ καλά μάλιστα.

Αρχίζει το βίντεο: ανάγνωση του δελτίου τύπου της Αστυνομίας για τα γεγονότα της Κυριακής στις Σκουριές, αυτού του δελτίου τύπου που σε κάθε γραμμή έχει κι ένα χοντρό ψέμμα, …με φόντο τη συγκέντρωση των μεταλλωρύχων στο Στρατώνι! Ε, βέβαια, που να βρει το SUPER πλάνα από τις Σκουριές, μήπως ήταν εκεί; Άσε που θα έπρεπε να πάρει την άδεια της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ για να τα παίξει, αν είχε.

Συνέχεια: επανάληψη του ρεπορτάζ της Κυριακής που φυσικά είχε …μόνο τη συγκέντρωση των μεταλλωρύχων. Ξανά τα ίδια, για πέντε ολόκληρα λεπτά. Ούτε μια λέξη για τις Σκουριές, για τη μεγαλύτερη διαδήλωση που έγινε ποτέ στη Χαλκιδική, για τα 2500 άτομα, για τα δραματικά επεισόδια, για το άγριο ξύλο από τα ΜΑΤ. Μόνο ο κύριος Σταθώρος να “απορεί”: “Δεν είναι δυνατόν να τραυματίζονται αστυνομικοί”!

Ξέρεις κύριε Σταθώρε, ξέρεις καλά τι πληρώνετε τώρα… Πληρώνετε όλες τις φορές που σας φωνάζαμε και δεν ερχόσασταν, ούτε στις 9 Σεπτεμβρίου, ούτε στις 5 Αυγούστου, ούτε την Πρωτομαγιά, ούτε την 25η Μαρτίου, ούτε, ούτε… Πληρώνετε όλα τα αισχρά μονόπλευρα “ρεπορτάζ”, πληρώνετε την εγκληματική αποσιώπηση της αντίδρασης της συντριπτικής πλειοψηφίας της Χαλκιδικής στη “μεγάλη επένδυση”, πληρώνετε το ξεπούλημά σας στους νταβατζήδες του τόπου μας. Πληρώνετε το ότι κουρελιάσατε και ξεφτιλίσατε το λειτούργημα της ενημέρωσης των πολιτών.

Και πολύ λίγα σας έκαναν στον Πολύγυρο.


Μία απάντηση στο “Τον Ιούδα κανείς δεν τον αγάπησε”

  1. TI ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΩΡΟ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.