Mυστηριώδης εξαφάνιση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής κ. Πράτσα. Μπορείτε να βοηθήσετε;


Την Παρασκευή 12 Oκτωβρίου, στην παρθενική τηλεοπτική εκπομπή των δημοσιογράφων Δώρας Αυγέρη και Δημήτρη Βενιέρη “Γεγονός”,  στην ΕΤ3 στις 3:30, προσκεκλημένοι μεταξύ άλλων ήταν ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χαλκιδικής Άγγελος Πράτσας και ο ο πρόεδρος του “Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων Τόλης Παπαγεωργίου, για να μιλήσουν για το “χρυσό της Χαλκιδικής”.

Πήγε 3:45, πήγε 4:00, πήγε 4:15… ο κ. Πράτσας ούτε εμφανίστηκε ούτε απαντούσε στις συνεχείς κλήσεις αναζήτησης από τους υπαλλήλους του καναλιού. Στις 4:15 ο κ. Βενιέρης αναγκάστηκε να ανακοινώσει οτι η συζήτηση δεν θα γίνει αφού ο κ. Πράτσας, ένθερμος θιασώτης της “επένδυσης χρυσού” στη Χαλκιδική “δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί”!

Λίγη ώρα μετά τη ματαίωση της εκπομπής, ο κ. Πράτσας ανακαλύφθηκε από κατοίκους της Ιερισσού που επίσης τον αναζητούσαν τηλεφωνικά. Στις ερωτήσεις τους γιατί εξαφανίσθηκε και δεν παρουσιάσθηκε στην εκπομπή, ο κ. Πράτσας απάντησε “το ξέχασα και δεν αντιλήφθηκα τις κλήσεις από την ΕΤ3”!

Καταλαβαίνουμε ότι για μια προσωπικότητα όπως ο κ. Πράτσας, που οι προσκλήσεις για να τιμήσει με την παρουσία του τηλεοπτικές εκπομπές είναι ρουτίνα, μια εκπομπή λιγότερη είναι ασήμαντο γεγονός. Κατανοούμε πλήρως τον κ. Πράτσα και του απευθύνουμε  ανοικτή πρόσκληση σε δημόσια συζήτηση για την “επένδυση” χρυσού, στην ΕΤ3 ή στα κανάλια της Χαλκιδικής. Όποτε επιλέξει ο ίδιος. Ο Τόλης Παπαγεωργίου είναι στη διάθεσή του.

Ελπίζουμε να μην το ξανα”ξεχάσει” ο κ. Πράτσας, γιατί θ’αρχίσουμε να κολλάμε αφίσες Silver Alert!


3 απαντήσεις στο “Mυστηριώδης εξαφάνιση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής κ. Πράτσα. Μπορείτε να βοηθήσετε;”

    • Τόσα χρόνια τώρα κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει τολμήσει να βγει σε δημόσιο μέσο σε αντιπαράθεση μαζί μας. Λένε ότι λέμε ψέμματα αλλά χωρίς να απαντάνε σε αυτά που λέμε. Λεφτά για ξόδεμα έχουν, πληρωμένους δημοσιογράφους, εφημερίδες, κανάλια έχουν, ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

      ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ/ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.