Εισήγηση Τμήματος Υδροοικονομίας Περιφέρειας ΑΜΘ επί της ΜΠΕ της Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ και απάντηση της εταιρείας


 

Σας παρουσιάζουμε την εισήγηση του Τμήματος Υδροοικονομίας  της Περιφέρειας ΑΜΘ σχετικά με τη γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις και Εγκαταστάσεις προς παραγωγή χρυσού στο Πέραμα της Π.Ε. Έβρου» της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε.» καθώς και την απάντηση σε αυτή την εισήγηση της εταιρείας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3/10/2012 ώρα 17:00 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή.

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου για γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις και Εγκαταστάσεις προς παραγωγή χρυσού στο Πέραμα της Π.Ε. Έβρου» της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης Α. Ε.» (3/10/2012)

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου για γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις και Εγκαταστάσεις προς παραγωγή χρυσού στο Πέραμα της Π.Ε. Έβρου» της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης Α. Ε.» (3/10/2012) (κλικ για μεγέθυνση)

Κατεβάστε την εισήγηση του Τμήματος Υδροοικονομίας κάνοντας κλικ εδώ και την απάντηση της εταιρείας Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε. κάνοντας κλικ εδώ.

Πηγή: www.pamemprosta.org

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.