Ούτε στο Κιλκίς ούτε πουθενά (Video)


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mnbvXtySIZg&feature=player_embedded]

Δυόμιση χιλιάδες κόσμος διαδήλωσε στο Κιλκίς, στην μεγαλύτερη μετά την μεταπολίτευση συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Αυγούστου, ενάντια στην εγκατάσταση του Μπόμπολα και των Καναδών χρυσοθήρων στην περιοχή.
Η συγκέντρωση που διοργάνωσε η τοπική επιτροπή αγώνα ήταν το επιστέγασμα πολύχρονης δουλειάς που έγινε στην περιοχή, της σύνδεσης με τον αγώνα στη Χαλκιδική, από όπου δυο πούλμαν και αρκετά ΙΧ ταξίδεψαν μεχρι το Κιλκίς, τη Θράκη, που εστειλε αντιπροσώπους και τις επιτροπές συμπαράστασης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

 

 

 


2 απαντήσεις στο “Ούτε στο Κιλκίς ούτε πουθενά (Video)”

  1. οταν ερχεται το μήνυμα στο υyahoo τα γράμματα είναι σε μια ακατανόητη γραμματοσειρά, μετα οταν patao to read mre about this post τα γραμματα είναι σε κανονικά εμφάνιση. ειναι λίγο καιρό-περίπου 10 μερες -που συμβαινει αυτό από 2 διαφορετικους υπολογιστες-σπίτι και δουλειά.

    ________________________________ Απο: “”ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ”” Προς: [email protected] Στάλθηκε: 6:43 μ.μ. Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012 Θεμα: [New post] Ούτε στο Κιλκίς ούτε πουθενά (Video)

    WordPress.com antigoldgreece posted: ” [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mnbvXtySIZg&feature=player_embedded] ΞΟ…ΟΞΌΞΉΟΞ· ΟΞΉΞ»ΞΉΞ¬Ξ΄Ξ΅Ο ΞΊΟΟΞΌΞΏΟ Ξ΄ΞΉΞ±Ξ΄Ξ�Ξ»ΟΟΞ΅ ΟΟΞΏ ΞιλκίΟ, ΟΟΞ·Ξ½ μΡγαλΟΟΞ΅ΟΞ· ΞΌΞ΅ΟΞ¬ ΟΞ·Ξ½ ΞΌΞ΅ΟΞ±ΟολίΟΡυΟΞ· ΟΟ…Ξ³ΞΊΞ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.