Πληγές από το παρελθόν, ολοκληρωτική καταστροφή στο μέλλον – την Κυριακή 5/8, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!


leaflet4


7 απαντήσεις στο “Πληγές από το παρελθόν, ολοκληρωτική καταστροφή στο μέλλον – την Κυριακή 5/8, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!”

  1. Στεφανη του ειπες του καιμενου για το ΣτΕ? NIET .Ο Ρωσσουλης ή ο Βουλγαρος που εχει τα λεφτα για να ερθει στην Ελλαδα, με τα κολλαριστα ρουβλια….δεν ειναι εργατης.
    παντος αναρωτιεμε τι θα κερδισετε? ενα video στο you tube.Ποιο θα ειναι ομως το αποελεσμα. ‘Οπωτε θα βλεπω κατι τετοια θα θυμηθω τους 4 συνταξιουχους του antigold…και δεν θα εχει καμια αξια κανενα video, ποτέ. Οι περισσοτεροι θα πουν ‘κοιταξτε τους..μ..ελληνες,να φαν δεν εχουν ,….εκτος , Αν δεν μπορει ο κ. Τολης να αποδεχτει την ηττα του και βαζει τον κοσμο να παρανομει….. Δεν ειναι λογικο να στρεφεσε στο Στε και μετα να το απορυπτεις Ειναι τρελο. θα πουν και το εξεις. ΕΜ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ οι ΑΚΤΙΒΙΣΤΕς, ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ…..αυτη η αποψη κυκλοφορει εδω και χρονια πανγκοσμιος.πολλα τα λεφτα, Στεφανη…
    ενα ομως εχω να πω. μακαρι του Τολη το ΠΙΣΜΑ να υπηρχε σε αντιθετη αποψη, σημερα η Ελλαδα θα ευημερουσε ισως εξ αιτιας του.

  2. ε, βρε Στεφανη, επρεπε να εισαι ο “εχθρος” μου??? ευχαριστω για τους Σοκολους.με εκανες και εκλαψα, ο μπαμπας μου , στην ναρκοση ακομα εσφηγγε το χερι του γροθια και ελεγε , εγω παντα κομμουνιστης θα ιεμαι. Και πεθανε….. (αλλα σιγουρα θα ηταν μαζι μου τωρα, εδω που τα εμε , εχθρε μου)

  3. όπως μου ανακοίνωσε στην πορεία μας προς Σκουριές θα συμμετέχει ενεργά ο Κωνσταντινος Λαλας μουσικοσυνθέτης , παλιά εργαζόμενος και συνδικαλιστής .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.