Μαργαρίτα Καραβασίλη: Δεν έγινε δημόσια διαβούλευση για τη “χρυσή επένδυση” της Χαλκιδικής!


Επιπλέον, οι απολύτως κατανοητοί λόγοι της οργής μερίδας πολιτών της Χαλκιδικής, δεν δικαιώνουν τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίζονται στην περιοχή σας αν και μερικώς αιτιολογούνται, καθώς πράγματι οι χειρισμοί που ακολουθήθηκαν, αφενός δεν ήταν οι κατάλληλοι, αφετέρου δεν πραγματοποιήθηκε η δημόσια διαβούλευση, που αν και την επιχειρήσαμε ματαιώθηκε, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει ενημέρωση και διάλογος ώστε να εξασφαλισθεί η αναγκαία κοινωνική συναίνεση και να κατοχυρωθεί ο κοινωνικός έλεγχος.

Κι όμως, ο πρώην (ευτυχώς) Υπουργός ΠΕΚΑ που ενέκρινε την τερατώδη “επένδυση” της Χαλκιδικής επικαλείται (εδώ) την “μακρά διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και φορείς της περιοχής”! Διαβάστε:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, κ. Μ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ π. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ

Από Ρεβενίκια. Η επιστολή του π. Χριστόδουλου εδώ.


2 απαντήσεις στο “Μαργαρίτα Καραβασίλη: Δεν έγινε δημόσια διαβούλευση για τη “χρυσή επένδυση” της Χαλκιδικής!”

  1. Πραγματική διαβούλευση δεν έχει γίνει ποτέ και πουθενά σε εμάς (αλλού δεν ξέρω). Μαϊμουδιά όπου πέντε ήμετεροι λένε πέντε μπούρδες, εμείς οι υπόλοιποι απλά δίνουμε το IP μας και απόψεις που πάνε κατ ευθείαν στην μαύρη τρύπα, και γίνεται αυτό που έχει προαποφασιστεί (εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος “επιχειρηματίας” αλλάξει γνωήμ, συνήθως για οικονομικούς λόγους δικούς ΤΟΥ. Η προσβολή είναι ότι έχουμε την ψευδαίσθηση ότι διαβουλευόμαστε κιόλας. Όλοι πχ είπαν “όχι”, οι εγκαθετοι είπαν “να锨, και να την η λαϊκή αποδοχή. Βρωμερό κόλπο.

  2. πράγματι αδελφέ ακόμα κανένας μας δεν έχει μιλήσει για το τεράστιο ξέπλυμα μαύρου χρήματος που συντελείτε χρόνια τώρα στης στοές του ιστορικού πολιτισμικά Μαντεμ Λακκο ..είναι ο χρόνος να τα αναδείξουμε και τους πνίξουμε !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.