“Όλοι οι Δήμαρχοι Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα παραιτηθούν εαν εγκριθεί η επένδυση του χρυσού”


[vodpod id=Video.16253954&w=425&h=350&fv=]

Αυτή είναι η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης που ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γερακόπουλος στην πρώτη βορειοελλαδική συνάντηση κατά των χρυσωρυχείων που έγινε το περασμένο Σάββατο στη Μ. Παναγιά  (εδώ).

 


6 απαντήσεις στο ““Όλοι οι Δήμαρχοι Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα παραιτηθούν εαν εγκριθεί η επένδυση του χρυσού””

  1. και δλδ τι θα γινει αν παρετηθουν??? στο καλο.
    μπορουν να μπουν νεα ατομα γενικα παντου? μπορει να αφερεθει η ψηφος σε ανθρωπους ανω τον 55 ετων? …………….
    ( ” αχ , μη με ξυπνατε, ονοιρο ζω.”)

  2. ευα
    μπορείς να μου πεις από που κατάγεσαι? Που γεννήθηκες, τι εθνικότητας είσαι και αν γενικά ξέρεις από Ελληνική Ιστορία. Αν ξέρεις π.χ. τι σημαίνει Θράκη για τους Έλληνες

  3. δεν καταλαβες καθολου εθνικηστη , γιατι πεταγεσε. το ξερεις οτι ο μητροπολιτης θρακης ειναι υπερ της μεταλλειας.? Για να μην μας φανε η Τουρκοι!! Παρακαλουσε ο ανθρωπος για τα δικα μας παιδια, και τον φ ι μ ω σ α ν και μετα ειπαι οτι ξανα δεν θα πει τιποτα!! Για να μαθαινεις απο την θεια ευα ( το αγαπημενο site einai Greek national pride kai to difence point.!! τι εγινε? περασα τον φρονιματων??? αντε να μη σου τα ψαλω.
    για αυτο το λογο το εγραψα, για τους πολιτικους τουσ διευθαρμενους , που φοβουντε να μη χασουν την ψηφο. Ιδι και η ΝΔ το λεει ανοιχατα, υπερ!!!
    κατα ταλλα με τον γαμπρο μου εθνικιστη τα βισκω μια χαρα , σου εχω post sto home site. lol A! kαι μην εισαι ρατσιστης. ελληνιδα ειμαι απο χωρα με πολυ παιδια!!!!! φιλακια

    • Ποιος μητροπολίτης είναι υπέρ; Ο Άνθιμος Αλεξανδρούπολης; Παλιές πληροφορίες έχεις. Γιατί στην επιστολή που έστειλαν το Σεπτέμβριο στον Παπακωνσταντίνου οι φορείς της Θράκης για να μην προχωρήσει η επένδυση χρυσού, πρώτος-πρώτος έτρεξε να υπογράψει http://antigoldgr.org/blog/2011/09/05/ypografes/
      Πάντως αν σ’ενδιαφέρει η άποψη των δεσποτάδων μάθε ότι και ο προηγούμενος μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, επίσης Άνθιμος, κατά ήταν. Και ο άλλος μητροπολίτης της Θράκης, ο Μαρωνείας-Κομοτηνής κατά είναι κι αυτός – και όχι τώρα αλλά σταθερά εδώ και 13 χρόνια.
      Κατά είναι και ο Μητροπολίτης Κιλκις. Και ο Μητροπολίτης Γουμένισσας.
      Δε σου λένε τίποτα όλα αυτά ε; Μπααα…
      Όσο για πολιτικούς διεφθαρμένους μη μιλάς, έχουμε το απόλυτο παράδειγμα εδώ στο δήμο μας, Χρήστο Πάχτα τον λένε. Ένας από τους κύριους υπεύθυνους της σημερινής μας κατάντιας.

  4. Εγω κανω αναλυση με το δικο μου το μυαλο το Τι γραφτηκε και διαβασα τοτε που ειπε οτι διαστρεβλωθηκαν αυτα που ειπε και οτι η “Τουρκοι” εκει στην θρακη τα παιδια τους δεν πιναν γιατι στηριζοντε οικονομικα απο Τουρκια Τα Ελληνικα παιδια πιναν, και μετα ειπε οτι δεν θα μιληση αλλο. τωρα τι εγινε μετα ενας “θεος” ξερει……..Και αφου ειμαστε στους μητροπολητες, ο δικο μας …? ( μποερι να μην το διατυμπανιζει αλλα ειναι υπερ, χιχι οπως γελαει και Στεφανης)
    οσο αφορα τον Παχτα απλος ηταν ενα βημα πιο μπροστα απο την τοτε κηβερνηση και ΠΑΝΤΑ ενεργουσε με συμφερων το δικο του το τοπο. αυτο δεν του παιρνεις με τιποτα . καλη μερα!!!

  5. […] Θα παραιτηθούν οι Δήμαρχοι αν εγκριθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων των χρυσωρυχείων. Αυτή είναι η απόφαση όλων των δημάρχων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης το περασμένο Σάββατο στη Μ. Παναγιά (εδώ). […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.