Αρχική Uncategorized Βαριά τραυματισμένος στις Σκουριές από τη δολοφονική επίθεση τραμπούκων της εταιρείας

Βαριά τραυματισμένος στις Σκουριές από τη δολοφονική επίθεση τραμπούκων της εταιρείας

8
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ενημέρωση από το stratoniki.wordpress.com

ΕΚΤΑΚΤΟ-03 / Ένας σοβαρά τραυματισμένος από τους κατοίκους που αντιστέκονται στα σχέδια καταστροφής της περιοχής, μετά από την άγρια επίθεση των εργαζομένων

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, μεταξύ των κατοίκων που αντιστέκονται στα σχέδια καταστροφής της περιοχής, υπάρχει ένας σοβαρά τραυματισμένος, ο οποίος μεταφέρεται αυτή την ώρα στο κέντρο υγείας της περιοχής. Είχε προηγηθεί η ακατανότη άγρια επίθεση των εργαζομένων. Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα τα πράγματα είναι ήρεμα παρ’ όλα αυτά οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» παραμένουν στις «Σκουριές». Οι κάτοικοι έχουν μεαφερθεί σε άλλο σημείο -από το φυλάκιο όπου ήταν- ώστε να μην υπάρξουν νέες εντάσεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ-02/ ΣΚΟΥΡΙΕΣ-ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Πρίν από λίγο εργαζόμενοι της εταιρείας επιτέθηκαν στους κατοίκους που προστατεύουν το βουνό! Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους κατοίκους υπάρχουν τραυματίες.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΡΙΤΗΣ 20 Μαρτίου 2012: Κάτοικοι που αντιδρούν στα μεταλλεία και εργαζόμενοι της εταιρείας, βρίσκονται στις «Σκουριές», απέναντι!

Από χθες Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 γίνεται προσπάθεια να ξεκινήσουν εργασίες της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» στη θέση «Σκουριές» του όρους Κάκκαβος που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Μεγάλη Παναγία, Ιερισσός και Στρατονίκη στη Χαλκιδική. Σήμερα 20 Μαρτίου 2012, ομάδα αρχαιολόγων δοκίμασε να ξεκινήσει εργασίες αρχαιολογικών τομών αλλά γρήγορα μαζεύτηκε πλήθος κάτοικων της περιοχής για να  σταματήσουν την διαδικασία. Παράλληλα τις μεσημεριανές ώρες άρχισαν να κατευθύνονται και εργαζόμενοι της εταιρείας προς την περιοχή. Και ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το δρόμο που οδηγεί στις «Σκουριές» στη θέση «Χοντρό Δέντρο» μεταξύ Παλαιοχωρίου-Μεγάλης Παναγίας, οι εργαζόμενοι «έσπασαν» το μπλόκο της αστυνομίας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο βουνό απένατι από τους κατοίκους που αντιδρούν με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ερωτηματικά επίσης το γεγονός πως αυτή την ώρα που έπρεπε να εργαζόνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας βρίσκονται εκεί!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. θαυμαστέ θράσος και την ταχύτητα εξομολόγησης τον Πολιτών Αριστοτέλη http://respentza.blogspot.com/2012/03/blog-post_258.html

  ….” Οι 400 περίπου εργαζόμενοι, που βρίσκονταν στο σημείο, βράζοντας από οργή και αγανάκτηση” ….

  Θα να ρωτήσω δημοσία τους φύλακες τήρησης του Νόμου και Συντάγματος που παραβιάστηκε αποδεδειγμένα και βίαια
  1. Καταργήθηκε το Σύνταγμα στην Ελλάδα και δεν το καταλάβαμε αλλά και δεν ανακοινώθηκε ??
  2.Η θέσει τον “εργαζόμενων” είναι στης στοές του Μαντεμ Λακο η στης Σκουριές ??
  3. Χρηματοδοτούνται απο την εργοδοσία τους για να εκτονώνονται σε βάρος συμπολιτών που έχουν αλλες προσδοκίες και θελήσει ?
  3. Πότε η πολιτεία θα σταματήσει την λειτουργιά του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!! Και μέχρι πότε θα καλύπτεται η δράση του!!
  4.Η Ανακοίνωση είναι επώνυμη!!!!

 2. Επειδή

  Η δουλειά του αστυνομικού είναι να διατηρεί έννομη την τάξη, η δουλειά του δικαστικού είναι να καταδικάζει τους ενόχους, η δουλειά των στρατιωτικών είναι να διαφυλάσσουν τα σύνορα της χώρας.
  – Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι ο υπέρτατος και θεμελιώδης νόμος του κράτους, της ελληνικής πολιτείας και υπερισχύει του Ευρωπαϊκού ή άλλου Συντάγματος.
  – Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
  – O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
  – O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία,
  – H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

  Αν κανείς από εσάς που έχετε τον ρόλο δεν κάνει καλά τη δουλειά του, έχω κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να πάρω εγώ το όπλο και να σκοτώσω τους προδότες.

 3. Οποιαδήποτε ανάπτυξη χαντακώνει οικονομικά έναν τόπο, λεηλατεί το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους (νερά, έδαφος, δάση, θάλασσα κ.λ.π) και χρησιμοποιεί άδικα τους ανθρώπους σαν “ιθαγενείς” και σκλάβους της όποιας εταιρείας … μόνο ένα χρώμα έχει. Το χακί!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.