Αύριο ο διαγωνισμός για τα μεταλλεία στο Κιλκίς – Κλείνουν Δημαρχείο, Αντιπεριφέρεια, διαμαρτυρία οργανώνει η ΑΔΕΔΥ


Με απόφαση της δημοτικής αρχής Κιλκίς την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 και από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, το Δημαρχείο Κιλκίς θα μείνει κλειστό εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την διενέργεια την ίδια ημέρα του Διεθνούς Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στις περιοχές Μεταξοχωρίου, Βάθης, Γερακαριού, Φύσκας, Κεντρικού, Μυλοχωρίου και Αντιγόνειας Νομού Κιλκίς (ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στην Αθήνα). Σημειώνεται ότι το αρμόδιο Υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής διεξάγει τον εν λόγω πλειοδοτικό διαγωνισμό, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του την εδώ και καιρό εκπεφρασμένη θέση της τοπικής κοινωνίας, του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και πολλών ακόμη τοπικών θεσμοθετημένων φορέων, ενάντια στη δημιουργία και λειτουργία μεταλλείων στην περιοχή των Κρουσίων.

 

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, καλεί τους πολίτες του Νομού, να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο Κιλκίς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.