VIDEO: Ενημέρωση ΥΠΕΚΑ για τα μεταλλεία στο Κιλκίς


VIDEO: Ενημέρωση ΥΠΕΚΑ για τα μεταλλεία στο Κιλκίς Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 18:30 στην αίθουσα του συνεδριακού του Δήμου Κιλκίς το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής διοργάνώσε ομιλία – συζήτηση ενημέρωσης των πολιτών για το επίκαιρο θέμα των μεταλλείων στις περιοχές του νομού.
Το συνεδριακό κέντρο κατακλείστηκε από πολίτες, που ήθελαν να παρακολουθήσουν την ενημέρωση και τις θέσεις του Υπουργείου.
Ακολουθούν τα αποκλειστικά βίντεο του www.kilkisdaily.gr

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-I9_v2Xblr4]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4vduEXs-5UE]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gpAIzeoiHp8#!]


2 απαντήσεις στο “VIDEO: Ενημέρωση ΥΠΕΚΑ για τα μεταλλεία στο Κιλκίς”

  1. Το ΙΓΜΕ που καταργήθηκε εκπροσωπεί το υπουργείο? Δεν εχει διευθυντές ο χώρος του ΥΠΕΚΑ και που βρίσκεται ο πολύς κος τζίμας που οπως ολοι γνωρίζουν ειναι το δεξί χερι του υπουργου μανιάτη?
    ο κύριος αυτός να μας πει και για το θέμα του βωξίτη, για το λαρνάκι και το ρήμαγμα του δελφικού τοποίου και γιατι ο κυριακόπουλος αθωώνεται καθε φορα που τον στριμώχνουν οι παραβάσεις της εταιρείας του.

    [ιτεα][νετ]

  2. Πολύ ενδιαφέρουσα η ενημέρωση. Μου έκανε εντύπωση οτι οι κύριοι απο το ιγμε και το υπουργείο περιβάλλοντος δεν αναφέρθηκαν σχεδόν καθόλου στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός τέτοιου έργου, ενώ μιλάμε για εξόρυξη μεταλευμάτων και μάλιστα και χρυσού που αποτελούν απο τις πιο βρώμικες και καταστροφικές για το περιβάλλον δραστηριότητες που υπάρχουν.
    Οι κύριοι πήγαν για να τους μοστράρουν λιγα ευρουλάκια στα μούτρα και να τους δελεάσουν (που σιγά μη τα πάρουν αυτοί) και τα υπόλοιπα ας κάνουν πως δεν τα βλέπουν.

    Εκεί που κάποιοι βλέπουν μόλυνση κάποιοι άλλοι βλέπουν ανάπτυξη. Οι τελευταίοι βέβαια ζούν αρκετά χλμ μακριά έτσι για ασφάλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.