Μάκης Βορίδης: o νεολαίος με το τσεκούρι έγινε ο “Υπουργός με τα φουρνέλα”


O Μάκης Βορίδης, είναι Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Τα μεταλλεία χρυσού προφανώς δεν ανήκουν ούτε στην κατηγορία των Υποδομών, ούτε των Μεταφορών, ούτε των Δικτύων.

Ο Μάκης όμως φαίνεται ότι την έχει δει Υπερυπουργός και ως τέτοιος είχε συνάντηση με τον Καναδό πρέσβη για το θέμα της επένδυσης των Χρυσωρυχείων Θράκης στο νομό Έβρου. Βεβαίως! Μένει το ερώτημα ο Πρέσβης γιατί πήγε να το συζητήσει με τον Μάκη ειδικά.

Έτσι λοιπόν, στην παρθενική του συνέντευξη τύπου για θέματα του Υπουργείου του, με έκπληξη οι δημοσιογράφοι τον άκουσαν να τάσσεται ανοιχτά υπέρ της επένδυσης χωρίς να του έχει γίνει σχετική ερώτηση (εδώ). Είχε καημό να  το πει και το είπε βρε αδερφέ!

Είναι βέβαια αναμενόμενο για έναν άνθρωπο με την ιδεολογία και την ιστορία του Μάκη Βορίδη να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την ΟΜΟΦΩΝΗ αντίθεση της τοπικής κοινωνίας των Νομών Ροδόπης και Έβρου και του συνόλου των αιρετών τους εκπροσώπων στη συγκεκριμένη επένδυση. Η Δημοκρατία δεν ήτανε ποτέ το δυνατό του σημείο.

Στην αρχή ο Μάκης Βορίδης και στη συνέχεια ο Γιώργος Καρατζαφέρης έπλεξαν το εγκώμιο του Κ. Καραμανλή

Βεβαίως πρέπει να πούμε ότι αυτή η θέση υπέρ των μπάτε-σκύλοι-αλέστε επενδύσεων δεν είναι αποκλειστικά δική του, αλλά χαρακτηρίζει όλο το κόμμα του ΛΑΟΣ, ο Πρόεδρος και τα στελέχη του οποίου δεν χάνουν ευκαιρία να την διαλαλούν. Δείτε σχετικά τα Καρατζαφέρης υπέρ χρυσωρυχείων! και Πάχτας-ΛΑΟΣ στο ίδιο μετερίζι;

Ο νεολαίος της ΕΠΕΝ με το τσεκούρι μεγάλωσε, γκριζάρισε, κουστουμαρίστηκε, μπήκε στην κυβέρνηση από την πίσω πόρτα και εξελίχθηκε στον “Υπουργό με τα φουρνέλα”.

Με την αντίδραση του κόσμου στα οράματά του τι θα κάνει άραγε; Θα ξεθάψει το τσεκούρι;


3 απαντήσεις στο “Μάκης Βορίδης: o νεολαίος με το τσεκούρι έγινε ο “Υπουργός με τα φουρνέλα””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.