Αληθεύει ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ζήτησε 3.300 στρέμματα δάσους στις Σκουριές;;;


Προς το Δασαρχείο Αρναίας Ν. Χαλκιδικής

ΑΙΤΗΣΗ
του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων που εδρεύει στην Ιερισσό Χαλκιδικής και εκπροσωπείται νόμιμα

Αθήνα, 24 Νοεμβρίου 2011

Θέμα: Χορήγηση πληροφοριών και αντιγράφων εγγράφων

Παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε αν έχει υποβληθεί στην Υπηρεσία σας αίτηση για τη χορήγηση άδειας επέμβασης σε δάση και δασικές εκτάσεις της περιοχής αρμοδιότητάς σας, ιδιοκτησίας της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕΜΒΧ, σε συνέχεια της κοινής απόφασης 201745/26.7.2011 των Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού και Τουρισμού, για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων των έργων: α) Μεταλλευτικές – Μεταλλουργικές Εγκαταστάσεις Μεταλλείων Κασσάνδρας και β) Απομάκρυνση, Καθαρισμός και Αποκατάσταση του Χώρου Απόθεσης Παλαιών Τελμάτων Ολυμπιάδας Ν. Χαλκιδικής.

Σε περίπτωση που έχει υποβληθεί τέτοια αίτηση, παρακαλούμε να μας χορηγήσετε αντίγραφό της μετά των συνημμένων σε αυτήν εγγράφων και λοιπών δικαιολογητικών. Επίσης, να μας χορηγήσετε αντίγραφα τυχόν αλληλογραφίας σας για το ανωτέρω θέμα είτε με άλλες υπηρεσίες είτε με την ενδιαφερόμενη εταιρεία και, τέλος, να μας χορηγήσετε αντίγραφο της τυχόν εκδοθείσας συναφώς έγκρισης επέμβασης.

Τα ανωτέρω στοιχεία ζητούμε με άμεσο έννομο συμφέρον λόγω του καταστατικού σκοπού μας, επικαλούμενοι ιδίως τη διάταξη του άρθρου 10 παρ. 3 Συντ., όπως εξειδικεύεται με το άρθρο 5 παρ. 1, 2 και 6 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν. 2690/1999), καθώς επίσης και το δικαίωμα στην περιβαλλοντική πληροφόρηση που απορρέει από τη Σύμβαση Άαρχους.

Με τιμή
Ο νόμιμος εκπρόσωπος


2 απαντήσεις στο “Αληθεύει ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ζήτησε 3.300 στρέμματα δάσους στις Σκουριές;;;”

  1. την ώρα που ο κόσμος της Χαλκιδικής ..δεν διαθέτει χρήματα για καυσόξυλα ..η χρυσή εταιρία βάζει…. πουφ σε αυτά .. Αίσχος !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.