Φωνή λαού οργή θεού


Χθες 6-7-2011 στην Μεγάλη Παναγία, ο κόσμος αποφάσισε να ενεργήσει δραστικά απέναντι στα προβλήματα. Αν και ο καιρός έκανε παιχνιδάκια και ο δήμαρχος διοργάνωσε ενημέρωση για την επόμενη μέρα απαξιώνοντας τους Μεγαλοπαναγιώτες που ανησυχούν με το δίκιο τους για το νερό, τα σκουπίδια και την προμήθεια καυσόξυλων και η κοσμοσυρροή ήταν εντυπωσιακή. Ο κόσμος έχει οργισθεί επειδή κανένας απ’τους εκλεγμένους της πλειοψηφίας δεν τίμησε με τιν παρουσία του την λαϊκή συνέλευση παρότι είχαν όλοι κληθεί. Η λαϊκή συνέλευση λοιπόν παρά την απουσία τους συνετελέσθη και η απόφαση αυτής είναι η εξής.
ΨΉΦΙΣΜΑ

Την Τετάρτη 6-7-2011 πραγματοποιήθηκε στη Μεγ. Παναγία Λαϊκή συνέλευση με θέματα
α)Το νερό
β)Τα σκουπίδια
γ)Τα καυσόξυλα
Η Λαϊκή Συνέλευση ομόφωνα:
α)Απαιτεί απ’τη δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη την άμεση επίλυση των προβλημάτων του υδροδοτικού συστήματος.
Ζητά να γίνονται όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι στις γεωτρήσεις και στις βρύσες των σπιτιών όπως ορίζεται από τον νόμο.Επίσης να ελέγχονται οι ελεύθερες πηγές και οι δημόσιες βρύσες και να αναρτηθούν πινακίδες σε όλες αν το νερό είναι πόσιμο ή όχι.
Ακόμη ζητά να αναρτηθούν τα στοιχεία με τις μετρήσεις και τους ελέγχους του νερού στη σελίδα του Δήμου στο διαδίκτυο και να είναι προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες.
Τέλος απαιτεί να απαλλοτριωθεί το νερό της αποστραγγιστικής στοάς και των αποστραγγιστικών γεωτρήσεων για το κοινό καλό,γιατί το νερό είναι κοινωνικό αγαθό πολύτιμο για τον άνθρωπο και το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω απ’όλα.
β)Δηλώνει ότι δεν θα δεχτεί στο ΧΑΔΑ Μεγ. Παναγίας ούτε ένα φορτηγό από άλλη περιοχή του Δήμου και ζητά άμεση διευθέτηση της ήδη παράνομης ρίψης των δικών μας σκουπιδιών,αφού αφού έχει οριστεί ως τόπος εναπόθεσής τους ο ΧΥΤΑ Πολυγύρου.
γ)Ζητά να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε οι πολίτες της Μεγ. Παναγίας να πάρουν κανονικά τα ξύλα τους για όλο το χειμώνα.

Το προεδρείο της λαϊκής συνέλευσης

Νίνα Kάλτσου
Βασιλούδας Αστέριος
Ταραζάς Γεώργιος

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Boymhu9cpfY&feature=player_embedded]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.