Αρχική Uncategorized Κι άλλο συνέδριο για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας!

Κι άλλο συνέδριο για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πηγή: www.capital.gr. Όλοι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι… η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που είναι να μας πει για το ωραίο της project?

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τα θέματα του ορυκτού πλούτου της χώρας μας, με θέμα «Ο Ορυκτός Πλούτος της Ελλάδας: βασικός μοχλός οικονομικής ανάπτυξης», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5 Απριλίου 2011, στο ξενοδοχείο King George Palace στην Αθήνα.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να καλυφθούν τα καίρια θέματα που αφορούν στην συμβολή του ορυκτού πλούτου προς την κατεύθυνση της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας της χώρας, τις πρακτικές που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και τις διεθνείς πρακτικές για τη βιώσιμη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου, θέματα νέων τεχνικών και περιβαντολλογικής προστασίας και καίρια ζητήματα που αφορούν στις ιδιωτικοποιήσεις και την ανάπτυξη των επενδύσεων.

Στους ομιλητές του συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται οι κ.κ. Χάρης Παμπούκης, Υπουργός Επικρατείας, Κώστας Καρτάλης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Περιβάλλον, Κυριάκος Μητσοτάκης, Βουλευτής Ν.Δ. και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης, Εκπρόσωπος ΛΑΟΣ, Δρ. Corina Hebestreit, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Euromines, Σωκράτης Μπαλτζής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (ΣΜΕ), Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), Θεόδωρος Μαρκόπουλος, Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Καθηγητής Ιωάννης Πασπαλιάρης, Πρόεδρος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Γεώργιος Ξυδούς, Πρόεδρος των Χρυσωρυχείων Θράκης Α.Ε., Μαρία Σπηλιοπούλου-Καπαριά, Αναπλ. Διευθύντρια του Τομέα Μετάλλων-Ορυκτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Michel Sponar, Policy Officer – Resource & Waste Management στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Mark Rachovides, Πρόεδρος του Ομίλου Χρυσού της εταιρείας Euromines, Paul Wright, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Eldorado Gold Corporation, Μιχαήλ Σταματάκης, Πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Απόστολος Μπαράτσης, Αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Giles Fitzpatrick, Πρόεδρος της εταιρείας Cannacord, Νικόλαος Φουσέκης, Δήμαρχος του Δήμου Δελφών, και άλλοι.

Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία Euromines και χορηγοί, η εταιρεία Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε., η Τράπεζα Proton και η ΔΕΗ. Η εκδήλωση οργανώνεται απο την εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε.

Πηγή:www.capital.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.