Η Κερατέα μας θυμίζει την Ολυμπιάδα του ’90 και μας δείχνει τις Σκουριές του 2011…


Από http://3feeet.blogspot.com/2011/01/90-2011.html

Πλάνα από Ολυμπιάδα την δεκαετία του 90’ θυμίζουν οι σκηνές που βλέπουμε στην Κερατεα όπου μας δείχνουν πόσο ενωμένοι είναι οι κάτοικοι τις περιοχής και πόσο πεισμώνουν στην καταστολή της αστυνομίας.
Ας δούμε το παράδειγμά τους και ας ετοιμαστούμε για ανάλογα περιστατικά στην Β. Χαλκιδική που δεν θα γίνει απλά ένας σκουπιδότοπος αλλά κάτι πολύ χειρότερο επιβλαβές έργο για το περιβάλλον!

 

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι αντί για αλληλέγγυους έχουμε αντίπαλους, εκτός από την εταιρεία, κάποιους κατοίκους που μάλλον δεν σκέφτονται το μέλλον των παιδιών τους , των συνανθρώπων τους ,της φύσης , ούτε καν την ίδια τους την ζωή!
Ας σοβαρευτούμε όλοι και ας δούμε τις επιπτώσεις μελλοντικά σκεπτόμενοι με μυαλό και όχι με τις τσέπες μας γεμάτες ευρώ (αν υπάρχει…)

Στη συνέχεια σας παραθέτουμε δύο βίντεο και μια περιγραφή από τα επεισόδια στις 5-1-11 στην Κερατέα……

Αλληλέγγυοι κατέφθασαν στην Κερατέα από όλη την Ελλάδα για την συμπαράσταση των αγωνιζόμενων κατοίκων. Την ίδια στιγμή το κράτος εντείνει την καταστολή και καταστρέφει την περιουσία των κατοίκων (χωράφια, αμάξια κτλ.)
Στις 5-1-11 αποφασίζει η ηγεσία να γκρεμίσει τα μπλόκα και να απομακρύνει βίαια τους κατοίκους! Οι πορωμένοι ματατζήδες δεν χόρτασαν από το ξύλο και τα χημικά που έριξαν, άρχισαν να χτυπάν με τα γκλοπ τα αυτοκίνητα των πολιτών! Aυτοί αμέσως κάλεσαν στον τόπο την τροχαία η οποία όφειλε να πάει αλλά αντί αυτού τους είπε δεν πάει και αν θέλουν περαιτέρω εξηγήσεις να πάνε από εκεί !Πήγαν λοιπόν και δείτε στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί τι συνέβη εκεί…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ROlo2-PMb3g&feature=player_embedded]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-cdEr_kYzqc&feature=player_embedded]


Μία απάντηση στο “Η Κερατέα μας θυμίζει την Ολυμπιάδα του ’90 και μας δείχνει τις Σκουριές του 2011…”

  1. Είναι λυπηρό να παλεύεις διαρκώς με ένα κράτος που είναι ανήθικο και να σε εξωθεί στα όριά σου, με αποτελέσματα που σε λίγο δεν θα μπορεί να ελέγξει κανένας….. Το Σάββατο στις 15-1-2011και ώρα 9π.μ.θα γινει διαβούλευση στην Ιερισσό με θέμα την ΜΠΕ της “ελληνικός χρυσός” για την περιοχή μας…Η επιτροπή αγώνα της Μεγ. Παναγίας αποφάσισε να παραβρεθεί και να διαδηλώσει την αντίθεσή της στα σχέδια που κάνουν άλλοι για μας χωρίς εμάς…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.