Παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και τα ψεύδη της Κυβέρνησης…


lexuriserv_page_1Η απόφαση παραπομπής της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την υπόθεση της πώλησης των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίληψη των απίθανων ψευδών που προέβαλε  η Ελληνική Κυβέρνηση για να αποφύγει την παραπομπή. Και αφού δεν την απέφυγε την παραπομπή, έριξε όλη την ευθύνη στον κ. Πάχτα της προηγούμενης Κυβέρνησης!


2 απαντήσεις στο “Παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και τα ψεύδη της Κυβέρνησης…”

  1. Επαναλαμβάνουμε ότι την Επιτροπή την ενδιαφέρει η διατήρηση του ανταγωνισμού. Από τα κείμενα που παραθέτετε γίνεται σαφές ότι η Επιτροπή επικεντρώνεται στην αποτίμηση αξίας, όχι επειδή εγείρει θέμα… σκανδάλου, αλλά επειδή θέλει να βεβαιωθεί ότι δεν πραγματοποιήθηκε έμμεση “επιδότηση” προς όφελος των Μεταλλείων και εις βάρος άλλων μεταλλευτικών επιχειρήσεων, διότι τότε θα υπήρχε θέμα στρέβλωσης των κανόνων της ελεύθερης αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.