Η Ελληνικός Χρυσός χορηγός στην φανέλα του ΠΑΟΚ;


Περιττό να πούμε τι γίνεται από χθες στα κοινωνικά δίκτυα…

Αποκλειστικό: Ο Χρυσός χορηγός που φέρνει μπελάδες

BE-u-SVCAAEXDsGΤο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Fatgames.gr για το θέμα του βασικού υποψήφιου χορηγού του ΠΑΟΚ λέει ότι η Eldorado – Ελληνικός Χρυσός, είναι ένα βήμα πριν… στρογγυλοκαθήσει στη φανέλα της ομάδας, δίπλα στον δικέφαλο αετό… Σίγουρα δεν πρόκειται για μια υπόθεση που θα κάνει και πολύ περήφανη την πλειονότητα του κόσμου του ΠΑΟΚ, εφόσον ολοκληρωθεί το deal. Να ρίξουμε μια ματιά στα μέχρι τώρα δεδομένα:

Η Eldorado, όπως είναι γνωστό, είναι μια εταιρία – κόκκινο πανί για μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ιδιαιτέρως στα μέρη όπου δραστηριοποιείται με εξορύξεις, καταστροφικές όπως λένε όσοι αντιτίθενται, για το παρόν και το μέλλον του τόπου και των κατοίκων του, μιας και οδηγούν στην καταστροφή φυσικών πόρων, τη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα και στην ερήμωση αργά ή γρήγορα της γης. Η εν λόγω εταιρία, συμφερόντων Καναδά αλλά και… Μπόμπολα, έχει ξεκινήσει μια γιγαντιαία επιχείρηση επηρεασμού της κοινής γνώμης, ξοδεύοντας τεράστια ποσά σε διαφήμιση στους τηλεοπτικούς σταθμούς, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα.

Βεβαίως, η εκτίμηση των στελεχών της είναι ότι “παντρεύοντας” το όνομά τους, με αυτό του ΠΑΟΚ, ίσως είναι ευκολότερο να βρουν συμμάχους στην κοινωνία, από ότι αν ρίξουν όλα τα εκατομμύρια του κόσμου στην προπαγάνδα. Κάποιοι από τον ΠΑΟΚ, εκτίμησαν πως εύκολα ή δύσκολα, θα περάσει ΚΑΙ αυτό στο βωμό της ισχυροποίησης της ομάδας. Δεν έχουν μετρήσει μάλλον σωστά την ψυχή του λαού του ΠΑΟΚ και τους στενούς δεσμούς του με την κοινωνία που αντιστέκεται και αντιδρά.

Έτσι από κάποιους μέσα από τον ΠΑΟΚ, ζητήθηκαν 2,5 εκατομμύρια ευρό για διαφήμιση ενός χρόνου, ποσό που η εταιρία απάντησε χτες ότι συμφωνεί να καταβάλει. Όλα είναι πια στα χέρια του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Ιβάν Σαββίδη, που καλό θα ήταν να ενημερωθεί από όποιους νουνεχείς είναι πλάι του, σε τί του ζητούν να συναινέσει. Το Fatgames επικοινώνησε με τον κ. Άλκη Μαυροφρύδη, στενό συνεργάτη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και συμβούλου εξ απορρήτων του και του έθεσε υπόψην το ρεπορτάζ του. Ο κος Μαυροφρύδης εν ολίγοις μας είπε:

“Είναι μια από τις εταιρίες που μας προσέγγισαν, συζητήσαμε, αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο έτοιμη είναι η άλλη πλευρά και δεν είναι οι μόνοι με τους οποίους συζητάμε.”

Το Fatgames θα παρακολουθήσει την υπόθεση που αποκάλυψε μέχρι τέλους. Θέλουμε απλώς να σημειωθεί, πως όποιοι νομίζουν πως ο ΠΑΟΚτσής, μπροστά στα λεφτά, είναι πιθανό να πουλήσει την ψυχή και την ταυτότητά του, θα βρεθούν πιθανότητα προ μεγάλων εκπλήξεων.

Μακάρι ο Ιβάν να αποδειχθεί τρομερός και όχι τρομακτικός, διότι ό,τι λάμπει ΔΕΝ είναι χρυσός.

 N.T.

Από Fatgames.gr

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Fatgames, η αμφιλεγόμενη εταιρία εκμετάλλευσης ορυχείων κι εξόρυξης χρυσού Eldorado Ελληνικός Χρυσός, είναι πιο κοντά από όλους τους ενδιαφερόμενος για την βασική χορηγεία της φανέλας του ΠΑΟΚ!

Η εταιρία πoυ έχει… αναστατώσει την Χαλκιδική αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, είναι μια ανάσα από τη φανέλα του ΠΑΟΚ έναντι περίπου 2,5 εκ ευρώ για ένα χρόνο.Ο κος Μαυροφρύδης, στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη επί των οικονομικών, επιβεβαίωσε σε επικοινωνία μας ότι “η συγκεκριμένη εταιρία είναι μεταξύ όσων έχουν συζητήσει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε λίγο, πολύ περισσότερες λεπτομέρεις για ένα θέμα, που εφόσον προχωρήσει είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει αντιδράσεις, μια και οι… χρυσοθήρες, είναι σε έντονες διαμάχες με πολλές τοπικές κοινωνίες και είναι προφανές πως επιδιώκουν την “ασπίδα” του ΠΑΟΚ και του λαού στις δραστηριότητές τους…

 Aπό paokplanet


3 απαντήσεις στο “Η Ελληνικός Χρυσός χορηγός στην φανέλα του ΠΑΟΚ;”

  1. το πολυ χρημα εξαγοραζει συνειδησεις.εδω η ερτ3 επαιζε συνεχως τη διαφημιση της ιδιας εταιριας.ποια κοινωνικη εταιρικη ευθυνη?το χρημα δεν συμβαδιζει με την ηθικη.

  2. Αλήθεια, πώς αντιδράσατε όταν ο Σαββίδης αγόρασε τον ΠΑΟΚ (το 51% των μετοχών); Κι επειδή μπορεί να μην έχετε ιδέα για τον κ. Ιβάν Σαββίδη, διαβάστε τα εξής :
    «Σύμφωνα με το ρωσικό οικονομικό περιοδικό «Φινάνς», η περιουσία του Ιβάν Σαββίδη εκτιμάται στα 250 εκατ. ευρώ, κατατάσσοντάς τον στην 306η θέση των πλουσιότερων Ρώσων…
    Θεωρείται από τους ανθρώπους που έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τον νυν πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος άλλωστε την εποχή που ήταν βουλευτής ο Σαββίδης τον είχε τοποθετήσει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσίας, καθώς και αναπληρωτή συντονιστή των διακυβερνητικών σχέσεων Ρωσίας – Ελλάδας…
    Μιλάει με θέρμη για την Ελλάδα, ενώ συχνές είναι οι επιθέσεις του κατά της πολιτικής των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
    εντύπωση προκάλεσε η πολιτική διάσταση που έδωσε στη μεταβίβαση του 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ με τα 10 εκατ. ευρώ που έβαλε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».
    Ο ίδιος έχει δηλώσει : «Σήμερα οι δραστηριότητες στα σπορ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέρος μιας εξωτερικής πολιτικής.
    Ετσι η επένδυση σε μια ποδοσφαιρική ομάδα θα ενισχύσει οικονομικά και πολιτικά τις σχέσεις με την Ελλάδα».
    Η αγορά του ΠΑΟΚ, λοιπόν, ήταν ένα βήμα για να περάσει η Ελλάδα στη σφαίρα του ρώσικου ιμπεριαλισμού. Φυσικά, αυτό αφήνει παγερά αδιάφορους αυτούς που τα βάζουν μόνο με τη Δύση, τις δυτικές εταιρίες και την ΕΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.