Aύριο 6/12, βλέπουμε ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και αγοράζουμε ΠΟΝΤΙΚΙ


PRASINO_38Στην αυριανή ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ της ΝΕΤ, με τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη, θα προβληθεί το θέμα των μεταλλείων της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με εκπρόσωπο των κατοίκων, τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας, ενώ θα προβληθούν πλάνα από την “αόρατη πορεία” της Θεσσαλονίκης. Όλα αυτά γύρω στις 7:25-7:30 π.μ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

Αύριο επίσης, το “Πράσινο Ποντίκι” (ένθετο στο “Ποντίκι”) κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα τις μεγάλες διαδηλώσεις κατά των μεταλλείων και τίτλο “Μεταλλεία Χαλκιδικής: η σιωπή των ΜΜΕ είναι χρυσός”. Φωτογραφία από τη βαρβαρότητα της 21ης Οκτωβρίου.

Δείτε και ένα καινούριο βιντεάκι από την μεγαλειώδη  πλην αόρατη πορεία…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=z7T3tNcGeIw&feature=youtu.be]


Μία απάντηση στο “Aύριο 6/12, βλέπουμε ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και αγοράζουμε ΠΟΝΤΙΚΙ”

  1. Reblogged this on ΕΠΑΜ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ and commented:
    Σχόλιο ΕΠΑΜ Δ Αθήνας. Εγιεν reblog για να γλυτώσω λίγο χρόνο στην αντιγραφο-επικόλληση. Μην πάρετε τοις μετρητοίς το “βλέπουμε και αγοράζουμε” ? Οκ. Το έβαλα για ενημέρωσή σας. Τους “δειχνουν” εκεί , που σημαίνει πως τα σκληρότερα “πέρασαν” και απλά ξευθυμάινουν τον υοόλοιπο πλυθησμό τώρα… Μην τους αφήσουμε όμως να ησυχάζουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.